ladymomm enerciiiii ayyy neden öyle dedin beee kocadan güzeli mi var nsjdjkdls ama sizinle bir kız gecesi yapmak isterdim 😂😂
melaykeeee ladymomm bende özlüyordum hatta diyordum hep evde olsun 😂😂 çalışmasın. Ama süreklide olmaz be bacım
ladymomm enerciiiii benim kocam için isteklerim o kadar ani değişiyor ki o bile anlamıyor evde mi olmasını istiyorum hiç mi istemiyorum sjdjjdksk 😂😂😂
enerciiiii zeytep bak mesela meyveye ağzımı sürmedim niye çünkü sağlıklı ama mısır kucağımda çünkü kilo vermem lazım
zeytep enerciiiii hahah dünde kocamla tatlı kavgası yapan ben. (birbirimizden tabak kaçırıp sonra çok da güzel paylaşırız, sataşmak mühim sjsjsj) . Evvelsi gün ise cipsiyi bitiren ben sjsjsj niye çünkü benimde kilo vermem lazım😅
ladymomm enerciiiii Zeynep attı aşkım sohbet koyu olunca gidiyor malum dndjkdkd ben atmadım çünkü kahvemi yapmadım daha çay var önümde o da bitti çöpünü atmak istemedim ahahhaa
melaykeeee ladymomm ya yemin ederim yetişemiyorum 😂😂 bi yandan çocuk ev iş yemek bi yandan burası yorumlar üst üste geliyor 😂
enerciiiii ladymomm e kocamı hep görüyorum bide bu aralar gıcık oluyorum halbuki adam bisi yapmıyor tatlı seviyorum diye eli boş gelmez ama ben gıcık oluyorum sjsjsjs geçen kolla kendini gece seni bogabilirim dedim 😅😅
ladymomm llanjalee yoruldum ama değdi 😂😂😂 güne geç başlamasaydım daha çok şey yapardım ama daha bayrama var 😅
enerciiiii ladymomm hepimiz öyleyiz mutluysan isteriz değilsek canımız sikkinsa gözümüze gözüksün istemeyiz skjsksns