ladymomm llanjalee sonda inek olmuşum snxjxjjsksal 😂😂 hazır gibi duruyor vallahi ellerine sağlık 🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻
ladymomm llanjalee yemiş kadar oldum tabağın altındaki patateslileri zihnimin içinde bitirdim bile sndkkdl
llanjalee ladymomm inek mi olmuşsun nasıl kız bende anlamıyorum he algılar kapalı 😂😅 hazır baklavalık yufkayla yapıyorum kuşum çıtır çıtır oluyo dene sende 😍
ladymomm enerciiiii gördüm aşkım bugün regl bitti gusül sahur derken gece çok burada değildim girince de direk bildirimlere baktım postlarda gezinmeye fırsatm olmadı affet 🥹🥹😍
ladymomm Moonlight_ şu an bakıyorum pasif olduğuna göre dinlemişsin kuşum kendini yorma dinlen ananı üzme 😂😂
ladymomm llanjalee hiç denemedim öyle tarifi ver yapam birara kocam börek sever ksjdkdls bende severim ama el açması çarşaf böreği ya da sade katmer ayyy anam olsa da yapsa yesem 😋😋😍
llanjalee Pinkoooo eminim ki ona 😍 sen çok güzel içli köfte yaparsın bence memleketinden pay biçerek söylüyorum 😍 geldim oraya ben daha önce arkadaşımda kaldım annesi efsane yapardı 🙃