Moonlight_ BlackMambaa_ yooo nerden biliyorsun kabullenmem lazim dedim belki varligina kabullenmem lazimdir?🤣
Moonlight_ llanjalee valla beklerken ben bile deliriyorum oglumda sabirsizlaninca bu 2 kati oluyor bi sicak basiyor isimi halledince kosarak cikiOrum resmen 😂😂😂
Moonlight_ BlackMambaa_ beyaz yalanlar söylemek gerekiyor 🙃 @llanjalee günaha girdin bi kere beyaz meyaz degil o yalan ahahahahahahahahh 🤪🤪
ladymomm llanjalee ben double kahvemi yaptım da geldim sjjdkdkld 😂😂 @BlackMambaa_ @Moonlight_ @zeytep @melaykeeee
Moonlight_ ladymomm offf o cikolata tam benlik bitter ve portakalli🤤 afiyet olsun askimm ben yatmaya hazirlaniyorum😂
Moonlight_ ladymomm ben @llanjalee yi aldatmisim @Zamansiz_ öyle dedi ikisi sonra bir olup benim günahimi aldilar. Sonra ben @llanjalee nin gönderisine soguk baklavam ile karsilik verince olanlar oldu en son hamilemiyim degilmiyim konusunu tartisiyorduk🤣
ladymomm BlackMambaa_ bende kahveyi şekerli yapmışım yanındaki çikolatalar hep şekersiz najdjdks kel alaka bu olsa gerek 😂😂😂
BlackMambaa_ ladymomm Şekersiz ne kahve nede çay içebiliyorum ben Ya tam bir şeker bagımlısıyım bol şekerli
ladymomm BlackMambaa_ ben normalde kahvemi de şekersiz içerim ama bugün fazla yapınca şeker koyayım dedim 🥲 şekerli olunca çikolata da yiyemedim mesela boş boş içtim zjxjxjmz
Zamansiz_ Moonlight_ hahah ee yoksun ortalikta jaleninde mesajlari en asagi inmis bulamamissin👀 hadi de aldatmak degilde neydi🥲🫠 neyseki sana manti actim