kleopatranizzz melaykeeee Ay gündüzleri sırf uzun uyusun diye öğlen uykusundan önce banyo yaptırıyorum kızımı ve hiç şaşmaz en az 2 saat uyur 🫠🫠🤣
melaykeeee kleopatranizzz hahaha şuan bende banyo yaptırdım hemen daldı uyudu. Ay banyo yaptırmak bana zulüm ya 😂😂 4 aylık daha küveti getir kovayla suyunu getir şampuanı lifi bezi kıyafetleri kremleri yağları havlusu bütün salon darmadağın oluyo 😂😂
ladymomm kleopatranizzz benim oğlanda öyleydi bu yaşlarda duştan sonra yatırınca uykusu kaçıyor kız asla yatmıyor
kleopatranizzz gizew Benim oğlumda 2,5 yaşında bırakmıştı. Ama gündüz uyumayıp bu saatte kadar nasıl durabiliyor
melaykeeee gizew hani büyüyünce huyu suyu oturuyordu kendilerine düzen kuruyorlardı beni kandırmışlar 🥺
ladymomm gizew ya rüyalanıyor korkuyor olabilir yeni deneyimlediği için ya da hasta olacaktır önden tepkilerini veriyordur
kleopatranizzz melaykeeee banyonun ısısını dengeleyebilirsen banyoda yaptırmayi dene canım oğlumda 1,5 yaşına kadar hep odaya taşımıştım iskenceymiss resmen,kızım 3. Ayda banyoda yapmaya başladı fjfjjfjf