Kızlar benim kız kardeşim 18 yaşında kaçtı dört gün oluyo çok kötü haldeyiz gözümüzün yaşı dinmiyo kaçtığı çocuk alevi kesinlikle mezhepten dolayı yargılamiyorum tek derdim bu yaşta hamile kalmaması çünkü pişman olacagina eminim geride döndüremiyoruz bildiğiniz herhangi bir korunma yöntemi var mı hap olarak ilerde çocuk istese sorun yaşamiyacağı lütfen cevap verin çok çaresizim
Lütfen bakın
Bilgim yok aşkım üstte kalsın bilenler çıkar
enerciiiii inşallah teşekkür ederim
asafmomy çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum maalesef benim kizkardeidmde kaçtı sonra aileler anlaştı felan düğün yaptık ki kimse anlamasin yani bizim bu taraflarda kaçan kızlar hiçbir şekilde affedilmez ailesi tarafından ama biz dayanamadık babam affetti şuan 2 çocuğu var hiç mutlu değil kaçtığı günden bugüne kadar hergun pişman oldu defelarca gel dedik çocuklarınada bakarız dedik ama gelmiyor boşanmiyor umarım senin kardeşinin de sonu boyke olmaz çok mutlu olur gebelik içinde kol altı implant yaptırabilir
asafmomy
Çok zor bir durum. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Hap kullansa da çocuk olmayacak diye bir şey yok. Her türlü korunma yöntemini kullanabilir. Tabi hiç bir korunma yöntemi de yüzde yüz değil bildiğim kadarı ile.
asafmomy ben 18 olduktan bir ay sonra kaçtim iki çocuğum var 22 yaşındayım şuan. Kendime çok kızıyorum ya eşim kötü biri olsaydı diye ama çok yanlış kaçmak keşke hiç böyle şeyler yasanmasa
belladonna amin ama genede bişeyler yapmak istiyorum çünkü biliyorum ilerde keşke diycek
asafmomy
Belki öyle der belki demez bilmiyorum ama inşallah demez. Sen ablası olarak gerekli bilgileri verirsin zaten kendisi de az çok biliyordur
HurremSultan ne kadar zor bir durum eminim ailende perişan olmuştur kardeşim benim herşeyim böyle boş oturmakla olmuyo içim içimi yiyo
belladonna evet hepsini konuşucam inşallah dilerim gözünden bir damla pişmanlık gözyaşı gelmesin
asafmomy evet uzulduler ama tek uzuldukleri elalem olduğu için ben onalra pek şey yapmamıştım. Neyse şimdi senin yaran taze yanlış anlaşılmasın lafım. Kız kardeşne de spiral falan taktirsin canım. Eşi prez takmiyo ise
HurremSultan eşi olucak pislik kesin şimdi hamile bırakma derdinde 18 yaşında ya 18 daha çocuk 😭😭😭
asafmomy eşi kaç yaşına kk
HurremSultan 22 o da daha küçük