BlackMambaa_ zeytep Oh mis gibi bir keyif yapıyorsun 🤗 Bebe olunca rahat rahat çay içemezsin diyim sana ben çay içene kadar canım çıktı 😂izlediğim diziden bir halt anlamadım
zeytep BlackMambaa_ ben aşağı salarım sepetle🤣kayınvalidemle teyzemden bana kalmaz sjsjssj😅🤣siz bakın azcık da, kocamla takılcam derim ssjjjs🤣
BlackMambaa_ Bubenimoykumm Sen masum hayallerde yaşamaya devam et 😂 Onu Esra dedi şakasına gerçek olduğunu zannetmiyorum
Bubenimoykumm BlackMambaa_ yok anacım aynen masum masum takılıyım ben. Tabiki şakadır 😁 senin de böyle sorular aklına nerden geliyor
melaykeeee BlackMambaa_ ya biz hep buradayız sen gidiyon 10 saat kayboluyorsun sonra gelsenize diyorsun 😂😂
BlackMambaa_ Sence düz bir fön mü kıvırcık saçmı yoksa dağınık güzel bir topuz mu @zeytep 😂 @Zamansiz_ sende söyle
BlackMambaa_ Yardım ediinnn biye saça karar veremiyorum kıvırcık yapsam çok özenmiş olurum demi Ya belli ederim
BlackMambaa_ Zamansiz_ Kocam gelcek aşkım Bende bu elbise var birde 2 tane mini var Bunu seçsem yoksa mini mi açık biriyim 😄
Zamansiz_ BlackMambaa_ saclarin duzse ince bi masa yap tara guzel durur ay bu elbisede cok hosmus kol detaylari bayildim ya ben kapalilara şu sekilde vucut hatlarini cok belli eden elbiseler sevmiyorum zaten
Moonlight_ BlackMambaa_ bu ne askim ya kocan gelcek kocaaan bi kendine gel sende 🤣🤣 mini giy sacinida daginik topuz 😍
BlackMambaa_ zeytep Hehe 😂sen doğur kocana bile emanet etmek istemezsin annelik üç güdüsü olarak rahat edemezsin ben eşime verdiğim zaman 1000 kere çocuğa bakıyorum
BlackMambaa_ Zamansiz_ Evet elbise gayet güzel ben açık olduğum İçin sorun etmiyorum ama kapalı olanlar İçin büyük bir sorun Ya DAP dar kalçayı göğüsleri falan aşırı belli ediyor alsan bollaştırma şansında yok hırka giysen de üzerine elbisenin bir anlamı kalmıyor
BlackMambaa_ Bubenimoykumm Aşkım kocam gelicek arife günü süpriz yapacak haberim yokmuş gibi davranacağım ne giyeceğimi karar veremiyorum Zeynep mini diyor ama aklım karışıyor
Pinkoooo BlackMambaa_ ah aşkım bu aralar görümcem burda pek giremiyorum buralara 😂😂 bugün de alışveriş yaptık sonrada bayramlık aldık akşamınada anneme geçtim daha yeni eve geldim oğlumu uyutmaya çalışıyorum sen napiyorsun kuzum 🥰
zeytep BlackMambaa_ kocan askerden geliyor, adam seni özledi, fazla kapalı giyme, o kırmızıyı giyersin olmadı, hani boyu ayarlanıyor ya
Pinkoooo BlackMambaa_ biriyle küsüm askim bu bekar olan annesiyle konuşmuyor diye yılda iki defa bana gelir bende kalır 2 3 hafta bununla aram iyi 😂 annesiyle evlerimiz aynı daire zaten
BlackMambaa_ zeytep Son karar mı mini mi diyorsun siyah olan südyen donla mı açayım napayım sjsjsjejejje😂