cinkokarbonpil zeytep valla bizimkinin karavanı vardı gezerken hamile kaldı yerleşik hayata geçti mecbur sonra işte kocasıyla problem oldu boşandılar mecburen şimdi doğalgazsız ev olmaz diyor çocuğu için😂
BlackMambaa_ zeytep Bak adım kadar eminim sen 2 gün veya ilk gün benden bahsedersin sonra @BlackMambaa_ unutur kendine yeni kanki bulur konuşursun 😅😅
zeytep BlackMambaa_ seni en seninde uygunsuz içerik diye şikayet edecem😅😂yav ben güzeller güzeli aslan kadınını niye unutayım, canım minik Alyamın, leo’nun, ve pamuk’un anasını hıı? Çıt çıt (aha kırıldı işte kalbim) 😅
BlackMambaa_ Ya konudan alakasız şimdi ben Kemal paşa yapacağım ya tatlı olarak şekeri 1 su bardağı koysam olur mu biz çok şerbetli sevmyiz cünkü özellikle eşim @zeytep Olur mu öyle sizce @Zamansiz_ @Pinkoooo Ya birde şimdi yapıp şerbet dökmeden dondursam çıkarınca ısıtıp şerbet döksem olur mu Benim üşengeçlik seviyesi skskd😂 @Bubenimoykumm @Buzlulimonatam
zeytep BlackMambaa_ ayy bilgim yok valla güzelim ya ben genelde tarife göre yapıp yarım bardak az atıyorum mesela şerbet suyundski şekeri kontrol ederek ekleme yapıyorum
Zamansiz_ BlackMambaa_ hahaha ilk soru ewt bende oyle yapiyorum cok sekerli sevmem ikinci denemedim ama usengecligim guzel fikir denenebilir dio👀😂
Pinkoooo BlackMambaa_ çok şekerli sevmiyorsanız 1 su bardağı yeterli olur aşkım ben genelde az koyuyorum tadına bakıyorum az sekerliyse biraz daha koyuyorum bizde çok şekerli sevmiyoruz 🥰
zeytep BlackMambaa_ işte bende fazla tatlı yapmıyorum genelde yarım bardak ekisk falan katıyorum, bence olur bir bardakla
BlackMambaa_ Zamansiz_ Ya 1 su bardağı koysam olur degil mi bir bozulma veya birşey olmaz Ne bileyim üşenirim şimdi ben eşim gelince yapmaya en azından yapayım dolaba koyayım gelince ısıt şerbeti dök sksk😅
Zamansiz_ BlackMambaa_ ohh mis en kolayi😂💃🏻 bende olmuyor ama kemal pasanin miktarida onemli tabi kendine gore ayarlaa 💃🏻💃🏻