BlackMambaa_ Pinkoooo Tamam aşkım o halde öyle yapayım 1 su bardağı yeter hem çöpe de gitmemiş olur :)
BlackMambaa_ Pinkoooo Kız bugün yazdı gelecek Ya komutan vermiş telefonu gizliden bana diyor ki ben bu dünayada cenneti yaşadım öte dünyada nasip olsun sizinle aynı cenneti yaşamak ağlayan sulu göz 😅dedim hayırdır ne bu duygusallık sizi çok özledim diyor skdjf
Moonlight_ BlackMambaa_ bu ne askim ya kocan gelcek kocaaan bi kendine gel sende 🤣🤣 mini giy sacinida daginik topuz 😍
BlackMambaa_ Moonlight_ Öyle yapacağım aşkım mini siyah elbisem var giyince yapışıyor vücuda dağınık topuz da yaptık mı iş bitmiştir görünce üf dermi 😂
BlackMambaa_ Pinkoooo Ya şaka falan bir yana tamam kavga ediyoruz o an her geleni saydırıyoruz tiksindim ettim vs diyoruz ama gerçekten eş cok farklı birşey ya şuan o kadar özledim ki onu anlatamam
zeytep BlackMambaa_ 🔥🔥🔥 Neyseki bir kaç gün perideye giremeyecen😅😂😂peride bu sarsıntıyı kaldıramazdı sjsjs🌋🌋☄️☄️😂😂
busenihicalakadaretmez BlackMambaa_ Bir de hoşlanmadığım akrabam gelince ben sizden haz etmiyorum hadi evine dönün demek isterdim. Gerçi suratımdan anlarlar😁
BlackMambaa_ busenihicalakadaretmez Ya kesinlikler o anki yüz ifadesinden anlaşılır bir insanın bende sevmiyorum Ya hoşlanmadığım biri bana gelmesin