BlackMambaa_ Zamansiz_ Ay bilirim bilir cok zor vallaha ya benim ki de öyleydi bu gece ay kriz geçirdim
BlackMambaa_ melaykeeee Dünden kalman bulaşıklarım vardı onları yıkadım camaşırlarımı astım şimdi süpürge Tutup oturacağım yarında evi tekrardan sileceğim vallaha napayım 😂
melaykeeee BlackMambaa_ iyi aşkım ne güzel benimde akşama kv geliyor iftara hazırlık yapıyorum 😂koçişinin gelmesine az kaldı heycanlımısınnnnnnnnnn
zeytep BlackMambaa_ sen benim içeriğine nasıl bakmazsın sjsjssj bakacaksın sonra kocanın kollarına bırakacaksın işe kendini aaaa herşeyi biz mi söyleyelim sjsjsjs🤣
zeytep BlackMambaa_ Günaydınnnn kavuşmaya son bir, bugünü sayma yarın bekliceksin sonraki gün yanında zaten🌹
Pinkoooo ladymomm ahahah ben yazdım biryerden de bende hatırlamıyorum burdn yazdığımı nickini gördüğüm gibi yazdım 😂😂
Zamansiz_ BlackMambaa_ hahaha vermicem vermicem diyen bi kiz vardi o aklima geldi😂😂 bugun kimse bu kiz napio demese bari 🫠
BlackMambaa_ busenihicalakadaretmez Sen hep iyi ol aşkım ❤️😍 Vallaha evi temizledim oturdum bebemle ilgileniyorum
BlackMambaa_ Zamansiz_ Ahshshshsh vermicem vermicem benim degil mi vermicem kuruyup gitse de vermeyeceğim 😂😂😂 Ya Zeyno bilerek daha çok kudurmamı istediği için post açacak ben ise o posta bakmayacağım yanayrum zaten sksksj😂