BlackMambaa_ Zamansiz_ Herkes az derken zamansızın çok Muş diyip ortama girişi😂😂 doğrulukta zamansız gibi ol sjsjs
BlackMambaa_ Zamansiz_ gerçekten saçma bir zihniyet birde hoca diyorum Ya ölüyü bile rahat bırakmıyorlar artık 🙄
kleopatranizzz BlackMambaa_ kız sen böyle diyince Bi adam vardı Bi tv programında karısını öldürmüş bazanin altina koymuş ve 1 ay boyunca hep tecavüz etmişti
Zamansiz_ kleopatranizzz hahah kleoo özgurce bosaliyim oyle al diyormus ay allahim hocanin dedigi igrenclige yenisini ekledim sanirsam☹️
BlackMambaa_ Zamansiz_ Kız bende düşkin değilim ben kaçarım bana 2 günde bir yanaşır ben istemem kovarım ama gittiğinden beri bir yanayrum😂
BlackMambaa_ kleopatranizzz ve 1 ay boyunca hep tecavüz etmişti Kız o nasıl kokmamış insan eti kokar be pis gassal izlediğim için iyi biliyorum seviyorum o videoları da adam diyor ki leş gibi kokuyor dayanılmayacak bir koku oluyor diyor o nasıl yapmış sksk
kleopatranizzz BlackMambaa_ Adam şizofren soruyorlar kokmadi mi hayır benim karım kötü kokmaz diyordu
zeytep BlackMambaa_ o ayrı bir psikolojik rahatsızlık, ölüden zevk alma durumu ne yazık ki.. Var öyle olaylar, insandiyecek kelime bulamıyor…