kleopatranizzz Zamansiz_ Takıyorsun bence geçiştiriyorsun sadece, birileri senin sorunların için üzülmesi, ilgilenmesi karşı tarafa yük olacakmış gibi hissettiriyor sana. Asla öyle düşünme anlatmak istersen yeterki dinlerim 💕💕
Zamansiz_ kleopatranizzz peki sen benim hislerimi nasil bu kadar bildin de bakim kizzzzzgg yoksa sende mi astral seyahat👀😂😂 soyle 🔪
BlackMambaa_ busenihicalakadaretmez Bitiyor aşkım son zamanını yaptı şimdi bitiyor kaldıramıyordu cünkü orayı artık bırakmak istedi
busenihicalakadaretmez BlackMambaa_ Şimdi hatırladım canım uzman çavuştu değil mi? Çekirdek ailen için en iyisi olacak. Güzel günler görün inşallah ♥️
kleopatranizzz Zamansiz_ okudum aşkım en doğru kararı vermişsin aslında bende Bi kaç kez denk geldim maalesef insanların geçmişiyle sorunlarıyla vuran Bi kaç kişiye 🙃
ladymomm Zamansiz_ bugün bir arkadaşa kapalı kutu olacağımı söylemiştim aklıma o geldi sjxjdkkss bende pek dilimi tutamam da 😂😂
ladymomm @Zamansiz_ kız kıyamam sana ne kadar incitmişler seni istemeden okumuş bulundum ama kendini sakın kötü hissetme. Emin ol senin derdini sıkıntını gelip yüzüne vuran insanlar hangi kuyunun dibinde boğuluyordur. Bazıları o kadar acımasız ki kendi dertlerinin üstünü örtmek için başkalarının acısıyla uğraşıyorlar sen içinden geldiği gibi yaz eğlen derdin olunca paylaş sana karışan benden linç yer!.
Zamansiz_ ladymomm ahh canimmmm cok sagolll iyimi ya ben boyle bu sekilde takilirken perideyi seviyorummmm❤️❤️❤️😍
Zamansiz_ ladymomm hahaha ya aslinda bunlar hep hakedene hakettigini veremedigimden basima gelio oxx en iyisini yapiosunnn💃🏻💃🏻💃🏻🚬