BlackMambaa_ melaykeeee Kız sen neler tutuyormussun içinde 😂😂 melaykeeee yakışıklıyla takılırdım Yanındaki ne 😂 melaykeeee bir giydiğimi bir daha giymezdim. Götüm açık gezerdim 😂😂 Ay Melike sen ne çıktın sjsnsn😂
melaykeeee BlackMambaa_ aşkım yanımdaki de yakışıklı çok şükür kocam yani djjsjd ama benim dediğim böyle clüp çocuğu sürekli aklı fikri gezmekte olan. 😂😂
Zamansiz_ BlackMambaa_ o ezikligi hic hissetmedim ben mesela korksam dahi ehliyetimi yapabilirdim dilimi tamamlayip bi kac sene calistiktan sonra cocuk yapabilirdim vs vs iste konustukca aklima gelio amannnn🫠
BlackMambaa_ Zamansiz_ Ya işte o zamanın aklı işe bu zamanın aklı bir olmuyor ki insan büyüdükçe aklı başına geliyor neyin ne olduğunu anlıyor
Zamansiz_ zeytep yaa tahmin edebiliyorum 🥹🥹❤️ cok cok mutlu olun birlikce nice yerler noce ulkeler gezmeniz dileğiyle 💃🏻💃🏻💃🏻
Zamansiz_ BlackMambaa_ iste onu de 🥀 akil erene kadar da is isten geciyor olsun bakalimm zamam geciveriyor insanoglu herseye alisiyor❤️
ladymomm zeytep az buçuk bu konuyu eşimden duymuştum ama pek bilmiyorum hahsjsklsnjksls karlı iş ama anladığım kadarıyla hakkınızda hayırlısı bebeğim 😘🥰
zeytep ladymomm kartlı olursa belediyeye ait olursa sıkıntı ama özel olursa, hele bir de tatil bölgesinde… Canlı para ve döviz döndüğü için karlı iş. Sağol canım, hayırlısı bakalım
BlackMambaa_ Yavrum o tipler sana iyi gelmez 😂 @melaykeeee bulmussun bir tane evine sadık dua et sksndnd onlardan hayır mı gelir be s…p bir köşeye atarlar sonra vay babam vay onların hepsi öyle 😂 (Laf sana degil) (s olan ) sksmd
llanjalee BlackMambaa_ aynen ‘millet’ diye ayrıştırdığım kimseyi umursamam. Hayatımda sayılı insanlar var bir elin parmağını geçmez , onlar yadırgarsa önemser, çeki düzen veririm ama 🙃