enerciiiii llanjalee uyuyordu benim ki gittim yanına saçımı açamıyorum dedim uykulu haliyle acamayinca kızdım bende yatağa girdim onu da kanepe de bıraktım cagirmadim 😏😏😅
Esmerkiz enerciiiii kesinlikle denenmesin. Ablam geçen bi video görmüş tik tokta makinanın içindeki merdaneler çıkartıp temizleniyormuş dedi😁 geçtik şimdi makinanın başına🙃uğraşta uğraş eee bizimkisi çıkmadı😂😂
zeytep enerciiiii benim saçımda ince telli, topuz veya örgüye bile dolaşan bir tip… Yani o tarak dolaşıklığını o kadar iyi anlıyorum ki… Benimki saçımın uç kısmındaydı, kesmiştim😅🤣
Elmasekeri Elisam2022 ay evet yaaaa bende çok keserdim her defasında da berbat olurdu birde annemden bi ton azar işitirdim 😂😂😂
BlackMambaa_ Elmasekeri Burası iyidir zamanla alışırsın gel postlara katıl aramıza uzak durma konuşalım kaynaşalım :) burası kids gibi linç bir tayfa da degil
zeytep BlackMambaa_ ne demek kendi başıma kesmedim sjsjsj ben kuzenimle kuaförcülük oynadım, o benim saçımı kesti, sıra ona gelince.. Benim saçım çok kötü olduğu için kaçtı sjsjsj sonra benim saç üç numaraya vuruldu sjsjsj🤣