kizatasozu
Aramızda şakalaşıyoruz Zeyno ile :)
Sex sex sex 🔥😍
BlackMambaa_ kocişi dicektim sjsj😅🤣🤣 seni az harlayalım da kocayı görünce lava dönüş🤣🔥🌋
BlackMambaa_ ben bu posta ne zamn gelmişim yav sjsjsj beni çekiyor ilişki postları sjsjs🤣
- Düzenlendi
kizatasozu benim altı gün sürüyor, sabah baktım bitmiş, kocamda sabah beni masajla uyandırmıştı sjsjsj akşam dayanamadım sjsjj hemen kocama yapıştım sjsjs🤣🤣 herhalde iki gün falan oluyor ya benim biteli ama busefe çok kötü oldum gerçi hey ay kötü oluyorum anca iğneyle atlatabildim regli
lavinx1 2 günde bazen her gün ben ameliyat oldum çok ciddi komplikasyonlar yaşadım midemde stend vardı yatamıyorum düşünün oturarak uyuyorum sürekli kusuyorum su dahi içemiyorum bırakın yemek yemeyi 😁 3 ay stend midemde kaldı 3 ay full böyle yaşadım ölüm riskim fln vardı … O halde bile 2-3 defa yaptık 🤣🤣🤣🤣
lavinx1 kızlar bilir biz hiç boş durmayız 😅😅 her gün kocama duş aldırtırım
zeytep benimde reglden iki gün önce başlıyor ağrılar öyle 5 gün fln agriyo sonra azaliyo ve ilk defa düzenli oldu bugün 5. Gün ve bitmek üzere bugün yarın biter
enerciiiii atma ziyaaa🤣
hilal3454 Maşallah bacım valla
o sırada cocuklar uyuyunca koltuğa yapışan ben fjfjjfjfjf
@abasiyanik sen nirdesinnnn uç posta🤣
zeytep adamı ben odaya atayım sonra tam tersi olsun demi sjsjsjsj
kleopatranizzz 🤣🤣🤣 yorgunluk fln vız gelir o konuda bana 😁😁😁
BlackMambaa_ ben odaya atıldıktan sonraki kısma karışmam sjsjsj🤣🤣
- Düzenlendi
zeytep
Ajsjsjdjsjsj 😂
Yatağa girene kadar karışırım girdikten sonra top sizde diyorsun sksmdj
BlackMambaa_ aynen öyle sjsjsjs sen zaten o harlı ateşle kocişinin yanına gidince, kocanda etrafı patlayan bir yanar dağına çevirir sjsj😅🤣bize kaçmak düşer sjsjsj 😅🤣
zeytep
Kız ben adama ellmesen bile beni iki ellemesiyle kudurtacak zaten smsmsjd 😂ne alevler ne yangınlar çıkacak sksksksj
BlackMambaa_ hâlâ ellemesem diyor yok sana post açmak farz oldu 🤣 elleyecen anacım, elleyecen😅🤣
zeytep
Yok be ellemem onu tövbeliyim sjsjzhsnsbegejehrgrh 😂
Kız ben de elleyememe hastalığı var 🤪