gizew llanjalee Bence bu hesaplanacak bir şey olmamalı. Ben mesela bazen her gün amuda kalkmak isterim 😂 Bazen haftada bir bazen haftada hiç 😂 @kleopatranizzz 😂😂😂
llanjalee gizew bence her gün mutlaka kalkmalısın ne demek bazen haftada hiç nıç nıç nıç yakışmayan hareketler 😜😂
ESMERBOMBA_ zeytep dün iki temizlik yaptım şimdi belim doğrulmuyo azımda diş kalmadı gözümde görmüyo kuşumda ötmüyo azımda diş yok önümde kuş yok ben yaşlanmimda kim yaşlansın gadasını aldığım 😀
mahidevran lavinx1 Ben doğumdan sonra isteksizlik çok var asla aklıma gelmez kocam da geç boşalır sanırım herkesin istediği keşke benimde erken olsa😅😅
mahidevran lavinx1 Doğumdan önce gün aşırı oluyordu doğumdan sonra 6 ay olmadı sağlık sorunlarımdan dolayı🥺
dilhun lavinx1 2. Ayda bir kocam evde karisinin varliğini hatirlarsa (bir zamanlaar baya ateşli bi gaciydim ben çağorir hiç ona firsat vermezdim ama ateşli gacilarinda hevesei kaçiyo )
zeytep ESMERBOMBA_ sende ekuş yok zaten ötsün sjsjsj kocalardaki kuş öter sjsjsj bugün dinlen sonra fik fik için enerji topla sjsjs🤣