Moonlight_ Zamansiz_ yaaaa ahahaha ay sesli güldümm kas yapayim derken göz cikardin bak ikimizide yaktin🤣
ladymomm llanjalee kız sen nerdesin, nerdesin kız sen, sen kız nerdesin nsjdjdkls aha sonuncu da bozuldu 😂😂
Goat llanjalee hahahah bazen bunu ben kafam boyle cok dalginsa bin tane sey ayni anda dusunursem benim mesajlari esim disinda kimse anlamaz 🤣🤣🤣 Kafa bugun dalgın hemde nasıl bugun bekleme benden mesaj düzgün🤣 sen var anlamak no no 😆
llanjalee Goat akşam fenerin maçı vardı sahayı terkettiler ya hani , orda spiker şey dedi çok güldüm ‘kupasına müze götüreceklerdi belki yazık oldu’ 😅 Ben konuşurken çok kurduğumu farkettim devrik cümle ya dedim açayım bi post 🫢😂
Cicekliperde llanjalee oynuyor kızım suyla. Islattı her yerini. Soğuk hava. Soğudu birdenbire . Ne güzeldi oysa iki gün önce. Kaldırmıştım kışlıkların hepsini . Mağdurum ben
llanjalee Cicekliperde zorlanmışsındır çok , zorunda kaldın tekrar kışlıkları çıkarmak , yardımcın olsun Allah 😍🙃
llanjalee ladymomm uykusuzluktan hep , gördüm rüyamda lavanta bahçesi , ne anlama gelir acaba 😅 Ay cidden kız rüyamda kocaman bi bahçe gördüm lavanta ve başka çiçekler vardı toplamak için girdim üzerlerine arılar konmuştu falan çok değişikti 😍😂
Goat llanjalee ahah evett farkettim. Belkide kafa dalginmi oluyo baska seyler dusunurken o an tum kelimeler ic ice geciyor sacma cumle cikiyor 🤣🤣
ladymomm llanjalee uyumuşum ölü gibi bende, yapcam şimdi kalkıp temizlik 🧹 😂😂😂 Rabbim hayra çevirsin güzel düşün güzel olsun meleğim ❤️