Merhaba kızlar ben çok zor zamanlar geçirdim 1 buçuk yıllık evliyim ailevi sorunlardan dolayı bunalıma girdim ve yaşamak istemedim 1 ayda iki defa intahara kalkıştım ama olmadı iki defa ilaç içtim birincide tam hatırlamıyorum hangi ilaç içtiğimi 2 Cide ise bir kutu şeker ilacı içtim ve 20 dk falan geçti midem kaldırmadı ve hemen istemeyerek çıkardım 1 buçuk senedir çocuk istiyorum ama olmuyor bugun regel olmam gerek ama olmadım kasıklarım çok agrıyor belim de agrıyor bi yorgunluk var üstümde sizce hamilemiyim şimdiden hepinize teşekkür ederim 🙏

Ahklghkkh Canım akıl veriyormuş gibi algılama ama sen önce bi kendi psikolojini düzelt düzgünce. Tamamiyle kendini anne olabilecek kıvama bi getir sonra Allah izin verirse olursun elbet. Eğer ki hamileysen lütfen şu intihar kafasından çık doğacak çocuğuna yazık.

Ahklghkkh
    Kesinlikle arkadaşa katılıyorum benim 4 sene olmadı sonra Rabbim nasip etti ama önce kendini bir topla yarın birgün beben varken bunalım geçirirsen yine intihar mı etmeye kalkacaksın lütfen sen kendini değil seni üzenleri üz asıl candan kıymetli bişey mi var canım benim