brc12 Kızlar bu konu aslında öyle uzunki . Geçmişte böyleymiş sonra eşimin abisyle evlenmiş hemde eşimle konuşurken ve biz ister istemez denk geliyoruz. Gelmesek dahi kv hep onu övüyor yok işimizi görür eder ben bazen nasıl davranıcami bilemiyorum.
brc12 brc12 oraya gittik bir kaç günlüğüne uzaklar bana sürekli yok sorunları var yok durum kötü yok ayrilacaklar dedi durdu
belladonna brc12 Kaynınıza da helal olsun! Zor bir durum Ya. Bazı şeyleri yaşamadan anlamak zor oluyor. İlla ki bir araya geleceksiniz aynı ortamlarda bulunacaksınız falan ama illa ki mesafe olur
llanjalee brc12 denk gelmen ayrıda selamlaşmam bile kendi şahsi düşüncem bu tabi , yapım gereği böyle davranırdım . Hayatımda olmasını istemediğim bi insanı yok sayarım
brc12 belladonna eşimle senelerce kuslerdi biz evlenince barışır gibi oldular yine samimi değiller ama denk gelirlerse konuşuyorlar eşim baya seviyormuş hatta onu
brc12 llanjalee bende aşırı vicdanliyim diyorum cahillikte yapmış hata diyorum üzülüyorum. Salak mıyım neyim
enerciiiii brc12 tövbe yarabbi ya ağzım açık okudum zor bir durum gerçekten benim eşim de amca kızını seviyormuş söylemeden edemicdm valla kız aşırı güzel bazen ondan bahsetseler bile duymamazlıktan geliyorum sizin ki daha zor bir durum neden böyle yapmış acaba merak ettim valla
belladonna brc12 Ben tavrımı koyarım, hem eşime hem de eltime. Tamam mecburen aynı ortamlar olur ama birbirimizi görmezden gelmemiz en mantıklısı olur.
llanjalee brc12 yok öyle demeyelim de , hayatında ne kadar yer açarsan o kadar girer bu tipler . Açma bence uzak dur , uzak dursunlar . Net bi tavır koy . Hoş bi geçmişleri yok çünkü , bunlar tehlikeli yakınlıklar 🌹
ela______ brc12 alınmayın ama biraz öylesiniz galiba. Ona acırsan acınacak duruma düşersin. Hadi kadın neyse de eşinizin kardeşi nasıl kabul etmiş. Ve kaynananız hangi hadle onu size övüyor? Siz neden size karşı böyle birini öven kaynananıza gidiyorsunuz? Görüşmeyi kesmenizde yarar var. O tip insandan da onu öven kaynanadan da hayır gelmez. Nokta
brc12 enerciiiii valla abisi güya kandırmış kızı öyle diyorlar kızla bu birbirini seviyormuş abisi tehdit falan etmiş kaçırmış anlatılan bu
Susunbebekuyuyo brc12 asla ve asla muhattap olmazdım. O arada sırada denk gelmelere bile denk gelmezdim yani öyle bir yok sayış. Kaynınızında midesi maşallah yani … kaynanamda bana o kızı övüyorsa konuşturmazdın onun adını duymak istemediğimi net ama bak çok net belirtirdim
brc12 Susunbebekuyuyo kayinvalidem sürekli o köy işini biliyor ben bilmiyorum sürekli övüyor her işimi görür eder beni öper sarılır bilmem ne sürekli bunları diyor onların eşiyle problemi olduğunu söylüyor hatta bu gittiğimizde işte böyle yapmasaydi şuan çok mutlu olurlardı dedi
enerciiiii brc12 abiye de helal olsun insan kardeşinin sevdiği kızı kaçırır mi ya sen kendini bırak eşinin onlarla konuşmaması gerekiyor bence
gizew brc12 Ne abisi ile ne de o kadınla görüşürdüm.Bir kez kardeşinin görüştüğü kişiye bakmış,eşine neden bakmasın?
brc12 llanjalee haklısın kuzum aslında eşim normakde dedi ben varken gelmicekler denk gelmicez yuzlerini gormicem eşimle muhatap olmicak diye ama işte genede denk geliyoruz bizde artık onlar varsa gitmiyoruz
Susunbebekuyuyo brc12 aman aman bak asla onun hakkında konuşturma senin hakkında da kesin ona anlatıyordur ileri geri her şeyi. en güzeli bunun önünü kesmen yarın öbür gün gider o bana sordu bende anlattım olur sen meraklı durumuna düşersin.
abasiyanik brc12 brc12 hatta bu gittiğimizde işte böyle yapmasaydi şuan çok mutlu olurlardı dedi e kızı kaçırmasaydı. Bile bile kaçırıp mutsuz olmak niye. geçmişini bildiği halde bilerek kabul etmiş.
maalesefxx brc12 ne kayınvalidenizle görüşün nede eltinizle kayınavalidenizin aklı eltinizde kalmıs gibi .. peki eşinizin tavırları nasıl içten içe hissedip anlarsınız sizi seviyormu yoksa aklı eski sevgilisindemi kalmıs üzgünüm ama şüpheniz de varsa bununla ömür geçmez