karamelek90 brc12 Çok saçma ama öyle insanların b..yeniliyor,el üstünde tutuyorlar,çok garip kaynananında onu bu durumda hala övmesi,boşver ne halleri varsa görsünler,sen eşini al ve uzak dur gerekirse kaynanada gitme kimsede birşey diyemez
enerciiiii brc12 tamam askim o zmn sorun yok kayinvaliden ovudgunde de cokniyi olsaydı böyle birsey yapmazdı de onun bulunduğu ortama da gitmek ist3meidgini söyle kimse seni zorla götüremez madem herkes konuyu bıliyor
brc12 enerciiiii dedim valla bu defa artık susmadim çok iyiydi ondanmi böyle bir bok yedi dedim direk
enerciiiii brc12 oh iyi yapmışsın açık açık söyle utanmiyormusun böyle hirsey yapmasına rağmen hala onu övmeye hayır yani ovuyorsan da neden benim yanimd a
brc12 enerciiiii eşim kaç defa dedi hala onu eve koyuyorsunuz falan diye o var diye kaç dega gitmedik anlayan kim
ela______ brc12 alınmayın ama biraz öylesiniz galiba. Ona acırsan acınacak duruma düşersin. Hadi kadın neyse de eşinizin kardeşi nasıl kabul etmiş. Ve kaynananız hangi hadle onu size övüyor? Siz neden size karşı böyle birini öven kaynananıza gidiyorsunuz? Görüşmeyi kesmenizde yarar var. O tip insandan da onu öven kaynanadan da hayır gelmez. Nokta
brc12 ela______ ah kuzum öyle pat diye görüşme kesilmiyorki eşimin yanında ovmuyor beni tek görünce eşime anlatiyorum orda niye demedin diyor. Zaten ben 40 yılda bir görüşüyorum gitmiyorum bile yani ama maalesef eşimin ailesi
Moonlight_ brc12 en iyisi uzak durmak.. simdi kendi ailevi meselelerimden örnek versem iyice ifsa olurum o yüzden anlatamiyorum 😅 Ben bu yüzden o aile ile komple iliskimi kestim (akrabayiz)
BlackMambaa_ Moonlight_ kestim (akrabayiz) Akraba evliliği haram kılınmıştır (Şaka) Kimsenin haramı sevabı beni ilgilendirmez şakasına takılıyorum alınma 🤗
Zamansiz_ brc12 biz ne düşünürüz pek onemli degilde sen ne düşünüyorsun mesela benim cok takintili bi yapim var kimseye belli ettirmeden icten ice kendimi bitiririm sen nasil yaklasimda bulunmak istiyorsun 🌷
brc12 Zamansiz_ tam tarif ettiğin gibiyim bende canım ama bazense aşırı vicdanlıyim diyorum cahillikte yapmış bir hata diyorum . Belki oda böyle olsun istemezdi diyorum bilmiyorum ya gerçekten
ela______ brc12 öyle insanlar fenadır yaa. Yani hiç acımayın bence. Mesafeli durmak iyidir. Kaynananıza gittiğinizde bir şey söylediğinde de “yav he he” diyin geçin. Eşinizin tavrı belliymiş zaten. Onlara karşı eşinizi destekleyin.