Uzun zamandır rahatsızlık çekiyordum cinsel istek yoktu ve farkındaydim eşimi çok boşladım. Neyse geçen gece kalktım duş aldım güzel bi gecelik giydim eşime msj attım dedi ki ben de spordan dolayı terliyim duş alıp geleceğim dedi. Tamam dedim. Sonra duş almadan koltuğa uzandı bende her zamanki gibi sarılmasını bekliyordum tabi olmadı gülümsedi sadece ve cay getirsene dedi. O gecede kardeşi gelecekti bize msj attı Yarım saate geleceğim diye. Bende dedim ki kardeşin gelecek gel önce odamıza geçelim sonra çay sonra hazırlarım dedim. Tamam sen çay getir sonra kurudum dedi. Benim de aşırı sinirlerim bozuldu gittim üstümü değiştirdim geldim sesimi yükseltim kardeşinin geleceğini biliyorsun bilerek çay istiyorsun bana dokunmamak için dedim. Oda işte sen çok abartıyorsun boşuna kırılıyorsun falan filan. Ve o ara kardeşi geldi. Ben sinirden çay vermedim koltukta uyuttum üç gecedir koltukta uyuyor az önce sırnaşmaya çalıştı ama hevesim yoktu. Ben yatağıma geçiyorum dedi bende asla geçemezsin ya kendini affettir yada kırgınlığıma unuttur dedim ve koltuğa geçti.
Ben çok mu abartıyorum farkındami değilim
Ama içimde çok fena kırgınlık ve isteksizlik var
Üstelik haftalardır sol kolum ağrıyor ve kalbim hemen altı ağrıyor defalarca dememe rağmen umursamadı bende buna çok içerledim kendimi değersiz hissediyorum