Hurremsultannn bence ilişkiden uzaklaşma sebebin, eşinin ailesinin en özel zamanlarınızda yanınızda olması… Bunu içinize atmak yerine en başta eşinizle güzelce konuşsaydınız belki eşiniz anlayışla yaklaşır Dı size karşı. Aslında bunu sizin demenize gerek kalmadan eşinizin ailesi ve eşinizin düşünmesi lazım ama eğer düşünemedilerse, içinize atmak yerine bunu eşinizle açık açık konuşmalıydınız.. 3 yıl olmuş mesela bu üç yılda eğer eşinizle başı şeyleri birbirinize kırmadan, güzelce konuşursanız sizin için daha iyi olurdu. Şimdi he ilişkiye girdiğinizde, 3 yıl öncesini düşünerek o anda takılı kalmayın. O zaman olmuş olan ama siz sürekli o zamanı düşünürseniz eşinizle mutluluğu yakalamanızda zorlaşır. Seks de hazırlık ve cinsel çekilim karşılıklı olmalı. Siz eşinize adım attıkça eşiniz size gelir. Eşiniz size adım attıkça da siiz gitmeniz lazım. Mesela eşinizin en başta çok istekli olduğunu söylüyorsunuz, şimdi öylr olmadığını. Sürekli eşinizin adım atması ama sizin atmamanız bir yerde (eşiniz dile getir edende) canını sıkmıştır. Empati yaparsanız aynı şekilde hissedersiniz sizde. Benim naçizane tavsiyem, artık 3 yıl öncesinin önemi yok.. Olan olmuş.. Artık eskide takılı kalmaktansa ilişkinize heyecan katmanı, ilişkinizdeki heyecanı değiştirebilir. Güzel bir menü hazırlayın, şamdanlar vs.. Romantik bir ortam olsun. Kokulu mum veya farklı kokulu ürünler ile oda da ki havayı değiştirin. Saç ve makyajınıza özenin.. Üzerinize uzun ama derin yırtmaçlı vücuda yapışan veya mini dekolteli elbise vs giyerek eşinizi bekleyin.bu süre boyunca eşinize onu özlediğinize dair mesajlar atabilirsiniz..her adımı Eşinizden beklemeyin yani veya sirkeli Eşinizden beklemeyin. Bazen bizimde adım atmamız gerekir… Mesela eşiniz duşa girdiği bir zaman, yanına girebilirsiniz.. Veya… Evde sürekli pijama, eşofman ile dolaşmak yerine.. Frikik verebileceğiniz elbise giyebilirsiniz.. Elbisenin altına tanga veya G string tercih edebilirsiniz mesela, Sütyen giymezsiniz.. Zaten erkekler bu durumu fark eder.. Sizin dişil enerjiniz ne kadar artarsa, kendinizi ne kadar seksi hissederseniz eşinizle etkilişiminiz de o kadar artar. Pozisyon ve orgazm ile ilgili postlar açmıştım onlara bakabilirsiniz. İlişki öncesi ortamın ambiyansını değiştirmeye yönelik veya ilişkideki hazzı arttıracak bilgiler vermiştim orada da.. Bu arada ek olarak…
Eşinizle baş başa yapacağınız romantik bir tatilde sizi bu düşüncelerden uzaklaştırır. Farklı ortam da belki size iyi gelebilir. Bence Öncelikle ten temasını yakalamalısnızz.. Eğer romantik bir tatil geçirme imkanınız varsa, butik jakuzili bir otel seçerek… Jakuzi de ten temasını sağlayabilirsiniz.. Eğer öyle imkanınız yoksa bu durum evde de olabilir. Eşinizle ile birlikte yapacağınız ten teması, dokunuşlar size ekstra heyecan katar.