HurremSultan perimasali802_ yüz lira olmuş kanki ayda bir gidiyorum ama parasından değil acittigi için gitmiyorum valla. Yani ağda değil çıkan kıl dönmeleri sivilceler canımı yakiyordu arttik. Belkide hijyenik değildi bilmiyorum ki
HurremSultan papatyamsigibi kanka ben kapaliyim giymeden çıksam da kimse görmez😂 tunik oluyor zatejxdkdkdk
papatyamsigibi HurremSultan ahahahahah kız en güzeli 😂 sen neden bu zamana kadar yapmadın bunu 😂😂😂 dene ve gör farkı
perimasali802_ HurremSultan ucuz ama yeri sıkıntı herhalde ben pahalı diye gitmiyorum zaten bir kaç ay sonra lazere devam edecem
Hadibeee HurremSultan hamileyken yapamadim jilet kullanıyordum tahriş oluyordu ve vazelin kullanırdım ama şimdi evde epilasyon aletim var yapıyorum jilet başlı başına işkence kalabalık ortamlarda beni bir kaşıntı tutardı 😅
cicekekmek Zamansiz_ atışları bitince tekrar dolum oluyor mu yoksa atışlar bitince makina çöp mü oluyor
Zamansiz_ cicekekmek atislari ömurluk gibi bsy bi kisi kullanirsa tabi kullanan kisi sayisina da bagli sanirsam ömru bitior ki zaten kili bi güzel kusturdugu icin uzun bi sure kullanilmiyor sonra
cicekekmek Zamansiz_ bizim arkadaşlardan alanlar var ama işte daha yeni aldıkları için onlarda bilmiyorlar atışı dolar mı dolmaz mı ama bence şahane bir şey
Zamansiz_ aselinannesi9398 hayir 1 den 5 kadar kendine yore ayarliosun alt bacagi mesela 4 5 ile aldim bikini 2 koltuk alti 2 kollar 3 4 tane basligi war zaten
aselinannesi9398 Zamansiz_ hmm anladım teşekkür ederim nerden almıştın bende düşünüyorum da ondan soruyorum