perimasali802_ Çoğu kez denememe rağmen yarida bıraktım 🤣onu yapmak bnce büyük cesaret ister yapan varmi ? Yaptim olmadı. Asla yapmam.
busenihicalakadaretmez perimasali802_ Güzelim bağırsak sağlığını düşünüyorsan yapma sonra bir şeyleri tutmakta zorlanırsin
perimasali802_ gizew bncede bunu isteyen erkekler neden israrla isterler ki çok anlamsiz temiz yer varken esim hala bazen denemeye kalkışır miden yokmu senin kızarım diye 🤗ne kusuru canim
gizew perimasali802_ Biz hiç merak etmedik 😂 Dini boyutunu zaten herkes biliyor canım ona bir şey söyleyemiyorum 🫣
gizew zeytep Kendilerine dışarıdan bi baksa şu erkekler keşke 😂😂 dar olsun,açık renk olsun vajina… istekleri hiç bitmiyor
perimasali802_ gizew biliyorum canım dini açıdan uygun değil sağlık olarak ta iyi değil benimki deneme amaçlı oldu 🤣 artık yok yani no anal
zeytep gizew onlar istedikçe bizde isteriz farklı şeyler sjsjjs nasıl oluyormuş görsünler sjsjs😅🤣 (tövbe tövbe bu dediğim de çok yanlış yerlere uzanır da neyse fesatlığa çekmeyelim sjsjsj) 😅
zeytep perimasali802_ ben erkek olmadığıma memnunum sjsjsj sadece regl zamanı erkek olma isteğim geliyor o da acım bitince geçiyor sjshsh😅
perimasali802_ zeytep cinsellik te Abel gibiyim 🤣🤣🤣konuyu başka yere çekmeyin hem kadin olmak isterim hemde erkek