perimasali802_ kleopatranizzz vermiyor zaten , eşim istedi diye denedik ama yok yani bunu yapanlar zevk alıyormu orası muamma
elmalitart perimasali802_ yapmak cesaret istemez, yapmamak akıl ve mantık ister. Olmayan zorlar sonra iki gün sonra yamulmuş anüs ile kalakalır ay günahını hiç söylemiyorum bile
Elisam2022 perimasali802_ Yaptım oldu 🤣 birkaç kez yaptik ama aşırı Kaygan olursa girer başka türlü imkanı yok girmez. Aşırı kaygan olursa çok az bi zevk veriyor o kadar. Aynı anda klitorisle oynadığında biraz zevk vermişti bana
perimasali802_ successfulwoman ben yapamadım ya olmadi zevken çok acı verdi daha da yapmadım eşim istiyor ama yok ya ben kaldıramıyorum
Cicekliperde perimasali802_ eşim bazen hareketleriyle belli ediyor istediğini sanki ama bana çok mide bulandırıcı geliyor
perimasali802_ Cicekliperde bunu istemeleri çok saçma temiz yer varken maalesef benim eşimde öyle ama yok yapmıyorum
successfulwoman perimasali802_ Aşkim uzun ve istekli bir sevişme olmali.. Kayganlaştirici mutlaka olmali… Ve sende istemelisin
perimasali802_ successfulwoman sevişme oluyor kayganlastirci kullanmadim ama yağlı krem uygulamistim ama yok ya ben istemiyorum 😄ben vajina ile devamm
perimasali802_ successfulwoman kız çok acıyor ya bide ben ordan zevk almıyorum ki yani 🤪 ateşim sabah a kadar sonmesde ordan yapamam