kizatasozu selinss bende doğumdan sonra çıktı vcok fenaydı yaa şimdi çok çok nadir tekrarlar sen her tuvalete gittiğinde sıcak ama elini yakmayan suyla orayi yıka hep sıcak su kullan birazda olsa rahatlatır bide leğene sıcak su koyup içine otur hem açılma olmasını sağlar hemde basuru yumuşatır yinede bian önce doktora git bende gidip aldırmayı düşünüyordum ama geçti bidaha o kadar büyük sancılı olmadı hiç sen şimdi doğumda ikinirsan dahada articak basurun doğum olmadan doktora git bence
karamelek90 selinss bendede vardı hamileyken doktor ılık su koyup içine otur dedi rahatlatıyor,sıcak deyil o acılmaya sebeb olur ılık olacak belirttiğim şekilde,o bana baya iyi geliyordu şükür doğumdan sonra geçti
kizatasozu newmommy_ doğumdan sonra bende kalmadı çok nadir kabız olunca zorlanirim ama doğumda çıkan basur geçti daha gelmedi
karamelek90 kizatasozu canım sıcak su erken doguma yol açar,doktorum kesinlikle sıcak su önermedi ılık el yakmayan derecede su yeterli oluyor baya rahatlatıyor ☺️
melaykeeee selinss of bende çok çektim. Çok kötü bir şey ayaktayken daha çok ağrı oluyordu. Ben zeytinyağı ile hafiflettim. Aklıma geldikçe zeytinyağı içiyordum