Dogumdan sonra hiç regli olmadım hemen sipiral taktırdım ilk taktırdım 12 gün kanama oldu sonra kesildi Bi 20 gün geçmedi yine kanama oldu acaba regli mi oldum dedim ama yok regli gibi değildi hem miktarı az hem rengi sürekli farklı oluyor şimdi de 1 ay oldu bitmedi şuan doktora gidicek müsaitligim yok böyle olan var mı yada naptınız!!!
Bitmeyen ara kanama sipiral taktıranlar lütfen fikir verin!
- Düzenlendi
tgbebr vücut alişana kadar böyle şeylerin olması çok normal bazılarınki çok uzun sürüyormuş öyle olduğunda vücudun kabul etmediğini söylüyorlar ben doğumdan 2 ay sonra taktırdım adet bitiminde şuan 7 ay oldu yeni yeni düzene girdi şükür vücut kabul etti etmediği zaman tekrar cikarttirmak zorunda kaliyorsun. Sen taktirali ne kadar oldu biraz bekle bakalım vücudun alisicakmi ama yinede ilişki sırasında sadece bununla korunma derim sen bilirsin tabiki yinede çünkü başlarda kayma ihtimali oluyormuş rahim toparlanmadan taktıkları için bazilari
tgbebr 6 aya kadar normal karşılıyor doktorlar bu durumları. Bende taktırdıktan sonra inanılmaz kanama yaşadım ilk 3 ay falan mahvetti beni 5. Aydayım şuan ve vücudum alıştı reglim düzene girdi zaten doktorda 6 ay demişti sabrettiğime değdi şükür🙏🏻
Taktıralı 3 ay oldu ve sıkıldım sürekli ped takmaktan namaz kılıyorum sürekli abdest almam gerekiyor doktor alışma süresinde kanama normal dedi ama bu kadar uzun olacağını düşünmedim hiç
Banada yaramadı galiba çok can sıkıcı bisey en kısa zamanda doktora gitmem lazım
aselinannesi9398 merhaba ya bende 1 aydır takmışım ilk taktigimda çok ağrı ve çok kanama olmadı ama hala lekelenme görüyorum ve 5 gündür adet gecikmesi var daha kontrole de gitmedim eşim ile ilişkiye girdim ve içine boşalma oldu doktor takınca da eşinin korunmasına gerek yok demişti şimdi endişe ediyorum gecikmesi normal mi acaba
- Düzenlendi
azime73 merhaba çok normal bence sonuçta yabancı bı cısım vücut alısmaya calısıyor dıye düşünüyorum çünkü ben de de bı bakıyordum erken bı bakıyordum geç oluyordu ara ara kanamalar falan oluyordu bu ara düzene gırdı gıbı günümden 2 3 gün önce oluyorum ama buda bı düzen dıye düşünüyorum taktıralı 1 buçuk sene kadar oldu hatta kontrol ıcın gıtmek ıstedım ama fırsat olmadı korunurken de gerı cekılmede oluyor ama tabı olmadıgı zamanlarda oluyor şükür bısey olmadı inşallah bundan sonra da olmaz sen yınede kontrolüne gıt benım gibi ihmal etme bıde kesınlıkle çocuk ıstemıyorsan ek olarakta korunmanı tavsiye ederım doktor gerek yok demıs ama yüzde yüz koruyanı hıc duymadım hep bı ıhtımal ıllakı sende duymussun kaza kelımesını kaza dedıklerı spirallede oluyor bunlar benım fıkırlerım tabıkı yınede sen bilirsin 🌸
aselinannesi9398 tşk ederim bugünlerde kontrole gidecem zaten evet ne yazık ki duydum okudum hatta kaza sipirale rağmen gebe kalanı bakalım hayırlısı inşallah adet olurum akıntı var ama adet değil yani tuhaf 🤗
tgbebr normal doğumda 40 gün sonra takılıyor sezeryan doğumda 6 ay demişti doktorum 2. Çocuğumu sezeryanla yaptım 3. Ay taktırdım rahim kendini toparlamadigi için 2 kez spiral kaydı şehir hastanesine gittiğimde doktora danistigimda sezeryan sonrası önermiyoruz ilk 6 ay demişti siz erken taktirmissiniz bn taktirdiktan sonra 1 ay adet olmadım sadece leke leke görüyordum sonraki ay düzeldi ama uzun sürüyor malesef 7 ay kadar bu şekilde sürdü çok şükür şuan günü gününe adet oluyorum ve 7 günde bitiyor