Alev12 successfulwoman birazdan bende titremeye başlarimmm ahhh eski vücudum olsa doğumdan sonra görün beni şimdi yinede gerçi kaybetmedim birşey dahada azdim,doğum sonrası düşünemiyorum kocamda seviyor Allah’tan sevişmeyi🔥
perimasali802_ successfulwoman içinde kalacağına dışına çıksın 😂 burda anlatamıyorum kuzum belimi olur akbabalar çıkar
perimasali802_ successfulwoman geldi sonunda birazdaha gelmeseydi cikarirdim 😂, kapıyı açtım biraz oyle bakti,cok güzel olmuşsun vs söyledi ,önce karnımımi doyirim , yoksa seni mi dedi 🤣bnde üşüdüm seni beklerken dedim, için sıcacıktir dedi sarıldı öpe ope odaya gittik 😂🔥
successfulwoman perimasali802_ tamam ne güzel dün gece güzel zevk almışsın bu gece neden durgunsun Aşkım😂🔥
perimasali802_ successfulwoman sinir ediyorlar beni yav arkadaş ben hesap vermek zorunda değilim sen nasıl isteğin yere gidebiliyorsan bnde giderim çocuk sana ayak bağı olabilir ama bna değil çık git nereye gidiyorsan benim ve çocuklarımın olmadığı yere gitmem,benim olduğum kadar senin de evladın beni s,kerken iyi ama lafa gelince ben çocuğum demesini biliyorsun
perimasali802_ successfulwoman biri ararsın hemen o o dakika gidersin senin zamanın bı bize mi yok yemin ederim varya bu adam elimde kalacak birgün,tam evet çocuklar yaramaz durmuyorlar , iş yoğunluğu stres maddiyat sıkıntılısin ama herşey para değil ve bu kadar kör olma,buna laf anlatmaktan yoruldum artık annesi bide oglunu savunuyor,delirecem artık
perimasali802_ successfulwoman hakli olsam ne yazar aşkım,inanki eşimi cok iyi anlıyorum oda hak veriyor çabalıyorsun çocukların için ama biz yaşlanınca bu günlerimiz elimizden gittikten sonra ne anlami kalıyor
successfulwoman perimasali802_ Anneleri erkekleden ziyade kadınların o durumunu anlmamaları lazım.. erkekler kafaları basmıyor
perimasali802_ successfulwoman bna dediği, çalışıyor,yoruluyor , üstüne gitme, karışma,vs tam dedim ben burda neyim Sabahtan akşama kadar evde çocuktur yemektir vs bn insan degilmiyim,cok sey varda bugün olanlarda üstüne tuz biber oldu .
perimasali802_ successfulwoman ama kuzum ayrı takılmak niye ne güzel çocuğun var ailen var beraber olun gezin ne bileyim zaman ayir biktim ya 🥺 bı an önce düzelsin artik elde avucta ne varsa gidiyor işe,
successfulwoman perimasali802_ Aşkım üç çoçukla zaten sendeç alşyorsun. gerçekten zor. ev ,üç çoçuk .koca.
perimasali802_ successfulwoman kocam bebek gibi 😂 annesi oyle seviyor,Allahtan anneci degil ,gerçekten bnde artik yoruldum ya 🤦
perimasali802_ successfulwoman yontulmamis odun işte ne beklersin 😂dua et benim için bir an önce istediği yere ulaşır da rahata erelim 😂
perimasali802_ successfulwoman Aşkım o zaman Allah yardımcın olsun.ailesi yanında mı ki, (senin yorumun ) yok canim Allahtan evim ayri, mesele baya uzun canim o yüzden çok şükür uzağım ben