zeytep @Moonlight_ @successfulwoman @perimasali802_ kızlar aktif misiniz? Buradan paylaşmayacağım fotoğrafları, dilerseniz mail yazayım, ona cevap verin, atayım size☺️🌹
zeytep @melaykeeee @successfulwoman @perimasali802_ @Moonlight kızlar kaçırdım mesajınızı Ben yazayım silmeme gerek yok, çünkü bloguma ait bir e mail selvi.vosvos@outlook.com Normalde buraya yükleyecektim ama bazen bazı mesajlar üzücü oluyor ne yazık ki o yüzden sınırlı paylaşmaya karar verdim. Kimseyi kırmak ve incitmek istemiyorum. Ve yanlış anlaşılmak da üzüyor..
zeytep perimasali802_ güzelim e posta varda buraya mail at, istersen kendi adına değilde fake ada aç e mail, ben sana geri dönüşü fotoğraf ile yapacağım Yani bu e postaya mail atman gerekiyor ama yapamazsan başka bir iletişim şeklide düşünebilirim
zeytep perimasali802_ sen bakınca sileyim buradan mail atabilirsen hemen dönüş yaparım yada farklı bir çözüm buluruz☺️
zeytep perimasali802_ çok teşekkür ederim canım, o kadar güzel kalplisin ki🌹bugünü de mutlaka paylaşacağım Web sayfamda seninle daha sonra ise otomatik silinecek🌹♥️