Burnumageliyoduslkmsn successfulwoman oooooo dkdkjdjd fenalardayım bir ben bir silver zaten zksmsmsk baya erken cevap verdim xmdkdk
zeytep aykirikadin @simonedebeauvoir ayy Bodrum’a gelirseniz beklerim mutlaka🌹🌹☺️☺️ Ne zaman geliyorsunuz? ☺️İnşallah burada olduğum döneme denk gelir ya😅
aykirikadin Moonlight_ sizde inşallah güzel vakit geçirirsiniz.ben burda tanidiğim reelde görüştüklerim ailemden daha fedakar ve samimi oldu. Onun için peride benim için çok değerli.. @successfulwoman samimi biridir.
aykirikadin simonedebeauvoir Canim Bodrum Marinaya geçeriz diye planliyorum. @zeytep bize rehber olacak.zaten turizmci
simonedebeauvoir zeytep ay bebeğim ya görüşmeyi çok çok isterim geldiğim tarih netleşsin yazarım burdan, henüz net değil çünkü daha izin almadık
zeytep aykirikadin yalıkavak, türkbükü ve gümüşlüğe de şans verin, yalıkavak marina, türkbükü plaklar, gümüşlük ise akşam yemeği restoran vs için☺️🥰
zeytep aykirikadin şimdilik buradayım gibi😅en azından eşimin memleketine düğüne gitceğimiz zamana denk gelmiyor☺️
Moonlight_ aykirikadin evet burda ben kimseyle reelde tanismadim ama cok sevdigim kisiler var görüsmek istedigim 🥰❤️ banada gecti samimiyeti insallah nasip olur bakalim @successfulwoman gezdirecek beni🙈😘❤️