Merhabalar
2 aydır evliyim ve ilk zamanlar ilişkiye giremiyordm hatta vajinismus olabileceğimi bile düşündüm sonra eşimin desteği ile yavaş yavaş ilerledik şimdi arada tekrar yapamıyorum çok fazla kasılma oluyor içime alamıyorum farklı pozisyonlarda deneyemiyorm ama zamanla ilerlenecegini düşünüyorum. Bu birkac ilişki esnasında ufak ufak kanamalar yaşıyorm peçete ile silince görülen regl sonrası olabileceğini düşündüm o arada ilişki yaşanmadığı için aranızda ilk zamanlar bunu yaşayan var miydi korkulacak bir şey mi kadın doğum uzmanına da görünmek istemiyorum açıkçası çünkü hala o utangaçlık ve kendini açmama durumu söz konusu

kayzen Kendinizi kastığınız için kanama oluyor olabilir ☺️

Evet kendimi kastigim hala rahat olmadığım doğru ama ilk kanamadan sonra kanama görünce insan az da olsa korkuyor

kayzen kendinizi kastoğınız ve ilişki sırasında olan ufak çaplı zorlama sebebiyle olabilir.

Kendimi sıktığım sürece devam mı eder ?
      Çünkü kendimi rahat bıraktığım çok nadir an var ve ilk defa iki gündür var olan bir şey bu kanama

kayzen canım kendini kasmamaya çalış zamanla alışırsın kanama büyük ihtimal kastigindan oluyor eğer rahat olduktan sonrada devem ederse o zaman bı kadın doğuma görün derim

kayzen acıya veya dikkatini çeken ne varsa bir kenara bırakıp o anki zevke yor anın tadını cikar

kayzen yok korkmana gerek yok ilk kanama dan sonra böyle leke tarzı gelenler normal çünkü ilerleyince ve sen kendini kasinca ufak çaplı açılma oluyor o yüzden

kayzen Kafanı rahatlat,ilişki öncesi güzel bir duş alabilirsin 😊

perimasali802_
          Ben çok gergin bir insanım normal yaşantımda bile bircok korkuya sahip olduğum için bir türlü o kafamı rahatlatamiyorm

kayzen sen daha Yeni evlisin cnm o yüzden bunları yaşaman gayet normal Bir durum ve rahat olmak çok zor ama küçük küçük hareketlerle hoş ışıklarla güzel günler geçirirsin sadece sakin kalman gerek günlük yasantini sıkıntılarını Bir kenara bırak

kayzen

Severek evlendiysen, karşındaki kişinin seni seven biri olduğunu ve sana zarar vermekten kaçınacağını düşün. Sana zarar vermek için değil, birlikte zevk almanız için birlikte oluyorsunuz. Normal yaşantıda da gergin olduğunu yazmışsın, cinsel ilişki gerginliğini alabilecek en güzel şeylerden 🙃

melebek İleride anlayacak bunu bence 😇 benim alışmam bi seneye yakın sürmüştü 🫣

melebek

melebek eşim de sizin dediğiniz gbi yaklasiyor bana canımı acitmayacagini biliyorum farkındayım ama bu neden oluyor anlamış değilim emin olun

kayzen Tamamen kafanda bitiyor her şey 😅
                    Ben vajinismus olmuştum 🫣 Dr bana ilişki öncesi parafon iç demişti kas gevşetici 😂😂

kayzen acicak diye korktuğundan kasiliyorsun büyük ihtimalle ama o ilk günkü gibi olmaz artık