Kafayı yicem ya haksızsam söyleyin ama haksız değilim… eşimin 3 kardes kuzeni var. Bunların üçü de evli ve çocuklu. 1 tanesinde 2, diğerlerinde 3 cocuk var. 2 cocuklu olanın 2 oğlu var 4 yasında biri, diğeri 6 yasında. 4 yasında olanı hem hareketli hem saçma sapan hareketleri var ve ben tahammül edemiyorum. Benim oğlum 1,5 yasında yaramaz bir cocuk değil ama kızdığın zaman inatlaşan bir çocuk. Bu 2 oğlu olanın kücüğü benim oğlanı arada sıkıştırıyor, basını sıkmaya calısıyo filan. Annesi kızmıyo. Benim kayınvalidem de iyilik meleği , bunlara kuzum yavrum canım , bi tarafları kalkıyo. Yahu insan cocugunu bi uyarır, ama şımarık büyütüldüğü için (bence öyle) pek birşey demiyo. Hatta bu benim cocuguma zarar vermeye calısan cocuk, diğerlerinin cocuklarından birini, her bulusmada ağlatıyo. O cabuk ağlayan birisi ama ben cocugun sımarıklığına ve ailesinin umursamazlığına tahammül edemiyorum artık. Eşime dedim, çocuk o daha diyo. Yahu biz de cocuk olduk ben kimseye zarar vermedim. O cocuk olabilir ailesi engel olması lazım. Valla artık oturmaya gitmek istemiyorum mümkün oldugunca tabi ne kadar uygularım bilmiyorum cünkü esim böyle seyleri sevmiyo. Artık dedim esime, bak gerçekten sinir oluyorum bi daha olursa acımıcam ağzına carpıcam akraba filan dinlemem dedim. Eşim diyor ki cocuk o daha. Evet o cocuk bilemez, ama ailesi de sımartıyo. Hatta cocugun öyle aksi olması annesinin hosuna bile gidiyo gibi geldi bana. Böyleleriyle nasıl mesafe koyucam bilmiyorum bilen varsa tavsiye versin yoksa ya cocuk elimde kalcak ya birine kızcam ya kayınvalideme söylicem. Gerçi ona söylesem o da oğlu gibi cocuk o daha der. Kücükken ben kendimi cok savunabilen birisi değildim. Cocugumun böyle olmasını istemiyorum. Kendini savunsun. He tabi böyle durup dururken şımarıklık yapıp kimsenin canını yakmasın. Asla böyle istemem. Ama bu cocugu sımartmak nedir ben anlamıyorum. En sonunda astım suratımı sonra da eve gittik. Bi ara kızdım cocuga , ama bi daha olursa nolur bilmiyorum