• Beslenme
  • Bebekler için tarifler atalim kızcelerim🦋💃🏻

Biz yarın tam 10 aylık olucaz kizcelerim bu tarifi 2 3 seferdir deniyorum sevdi yaptıgıniz bebişlerin hosuna giden tarifleri beklerimmm💃🏻💃🏻
Dip not ben birazcik tuzda koyuyorum❤️🌷

Zamansiz_ benim kizim kahvaltıda pankek ve melemen çok severdi öğlen çorba ne varsa artık verirdim şehriye çorbası en sevdiği ve domates çorbası balkabağı corbasinida çok sever aksam yemeginide ne yaparsam onu yeriz hep birlikte ve tabiki şuan dış dönemi olduğu için asla hocbirsey yemiyor en son 9 600 Gr di ben alsın diye uğraşırken o veriyor

Zamansiz_ seninki oglanmi kizmi ?ona ozelmi pisiriyorsun kendi yedigindenmi veriyorsun ? Şuan çorbalara ağırlık ver bence her sebzeyi at tencereye su koy kaynat blandir den geçir ver

kizatasozu buyuk olan oğlan oda yemiyor hep nugget ya makarna ya pilav boyle seyler yaa su hafta rahatsizlandi dr goturduk oyle korkuttum bakalim sebzeye zorluyorum😏
        Kucugu kız ona ozel yapmiyorum dogrusu bi kac sey disinda oteki turlu daha az baharatli seyler yapıyorum bize sonradan ekliyorum

kizatasozu cok degil ya keske kucuk gecede yatmiyor gunduz desen toplam 2 saati gecmio arkadasin benesi war bizden 1 hafta kucuk geceleri hic uyanmiyor gunduzde o kadar guzel ki uykulari ee yemesi harika kilosuda baya var bence uyuyan bebek guzelde yer diye dusunuyorum 🥲

Zamansiz_ ya bilmiyorum uykuyla alakası varmı ama benim yengemin kizida 7 aylık gece uyanmiyomus 1 kere yengem uyandırıp emziriyomus kilosuda iyi kızın ama şuan yemesi nasıl bilmiyorum gerçi yengem eski usul yemek yapıp yediriyo hiç şimdiki anneler gibi ozenmiyor 6. Çocuk bu arada benim kzima bakıyorum buna ra gece uyanmalari azaldı 1 2 kere kalkıyor gündüz uykusu düzenli saatinde yatar saatinde kalkar ama yemiyor ve çok halsiz hep uykusu varmış gibi dün ilk defa iki uyku yaptı mesela ve yine normal saatinde yatağa götürdüm uyudu bi yorgunluk var sürekli mızmız

kizatasozu ilk gıdaya geçtiğinizde yemeğini ayrı yapin ve baharat tuz yag koymayın zeytin yağı kabızlığa bire bir onu kullanın ondan sonra Kendi yemeklerinize gecin ama yinede baharat orani kaçmasın

Zamansiz_

Zamansiz_ alakası yok canım benim büyük oğlum çok sıkıntılı onun küçüğü maşallah yer uykuları iyiydi ama büyük olan hem seçici hemde asla yemez halada yemesi için uğraşıyor zorla yediriyorum doktora gore iyi diyorlar küçüğü ise seçici degil ama yemegin tadını begenmezse yemez ama yer yinede