Kizlar İsrail ve İran arasında resmen savaş çıkmış diyolar bu işin sonu bizede dokunurmu 3. Dünya savaşı cikarmi varmı bilginiz daha 18 yaşımdayım görmediğim felaket kalmadı yaa bu nasıl nesil 2. Çocuğu yapayım diyorum sonra savaş aklıma geliyo depremdi oydu buydu derken vazgeçiyorum uremicem ben bana bişey olsa onlar ne yapar nasıl korurum Allah’ım sen koru çok korkuyorum insalah savaş olmaz

gizew ya savaşmak istiyorsunuz madem siz gidin kimin kime gücü yeterse birbirinizle savaşın ülkeyi neden karıştırıyorsunuz ki onca can savaş yüzünden oluyo

newmommy_ yahu bizden uzak olsunlar kendi kendilerini yesinler ama yok bisavas olsa her türlü yanıyor agzimiz

kizatasozu az önce Filistin’deki çocukları gördüm içim yanıyor Allahım korusun kahretsin o İsrail’i katiller

Cicikiz ben onları o kadar çok izledimki artık ağlamaktan içim çıktı ve paronayak olucaktim o yüzden bakmamaya çalışıyorum artık beni ağlatmayi kimse basaramazken bi depremde bide bu savaşta saatlerce ağladım

kizatasozu of of o çocukları görünce kendi çocuklarıma kızdıgım için utanıyorum yorulduğum bunaldığım için utanıyorum vicdan azabı çekiyorum onlar evlatlarının cansız bedenlerini kefene sararken ben çocuklarım yaramazlık yapıyor koltuk tepesinde zıplıyor diye kavga ediyorlar diye stres sinir olduğum için kendimden utanıyorum