Sevde_20 Ya arkadaşlar iki doğum yaptım ilkinden sonra spor diyet derken 4 ayda kilolarım gitti şimdi hic icimden gelmiyir kaynanamgil köye gitti evde yalnız kaldım bunu degerlendirmek istiyorum fakat motivasyonum sıfır tabii ilk iş bi kan tahlili yaptırıp öyle diyete girmek istiyorum ama yine de cok tembel miskin ve motivasyonsuz hissediyorum ne kadar istesemde hiseyler eksik sanki var mı bana vereceğiniz bi tavsiyeniz🤔🫶 teşekkür ederim simdiden
Zamansiz_ Sevde_20 O yemegin tadini biliyormusun evet neden fazla yiyesin ki? Bi hedefin varmi evet o yemegi yiyince mutlumusun hayir ? Surekli bunlari diyorum kendime bbirde ve en onemlisi cok cok sevdigim hosuma giden bir parca aliyorum bu pantolon oluyor tunik vs onu hedef yapiyorum cok moral oluyor
melebek Sevde_20 Ben kilo aldığımda hemen yeni bir jean sipariş ederim ve içine sığamam 😂 sırf ona sığmak için diyet ve spor yaparım, korse takarım. Mesela geçen hafta, kışın aldığım pantolona sığamadım ve kolları sıvadım. Dün denediğimde düğmeler kapanıyordu 🥲
Sevde_20 Zamansiz_ yaaa kac kilo verdin bu motivasyonla benimde aklıma geldi bunlar ama hep yenildim bundan sonra o dar pantolonları baş köşeye koyucan hergun denicem bide buz dolabına yazı asmayi düşündüm hayalimle ilgili ..o an beni durduracak can alıcı cok cok istedigim biseyler mesela bi giysi ya da ic çamaşırı bana ne kadar yakışacak şimdi bunları yersen yine üzülecek başa saracaksın kendine gel sen bihter ziyagil degilsin😅😅😅 ay valla makara da arada lazım teşekkür ederim yorumun için bitanem😍😍
Zamansiz_ Sevde_20 ee sen kendine moral verecek seyleri cozmussun kiii o yoldan devam bunu basaracak tek kiside kendimiz malesef 💃🏻💃🏻💃🏻
Sevde_20 Zamansiz_ teşekkürler danışmak iyi geliyor yeni fikirler farklı düşünceler hatalarımı da görüyorum böylece
Sevde_20 melebek ne kadarlık bi zamanda dugmeler kapandı😆 valla benimde bir sürü tangalarım ve sütten elbise vs şeylerim var ama lelsie yapamamak beni mahvediyo bugün uyudular mesela ama ölüyorum yorgunluktan yapamadim erken yatıp erken kalkmayı başarırsam insallah ancak o zmn verebilcem gibi görünüyor bide leblebi fındık aldırcam kan tahliline gitmem gerek spiralden dolayi çok kanamam oldu haliyle açlık şekeri vs cok değişiyormus yani bi tahlil yaptırıp neyim eksikse doğru beslenerek zayıflamak istiyorum ki bağışıklığım çökmesin ve sarkmam olmasın çünkü ben diyete girdigimde uc bes kilo verince gaza gelip hic bsy yemeyenlerdenim haliyle bu da sağlığımı mahvediyo insallah gotcem randevu aldım öyle baslicam sagol yorumun icin
melebek Sevde_20 Ay, hadi Allah gönlüne göre versin 🥰 valla 3-5 günde kapandı. Ha, kapanınca tüm sorunlar bitti mi, hayır tabii ki 😂 istediğim görüntü için spor şart. Şu an evde karın egzersizi yapıyorum, yaza kadar inşallah istediğim gibi olurum 🙌🏻
kizatasozu Sevde_20 ya Leslie derken aynı seydenmi bahsediyoruz acaba ben yaptım ama sadece bacaklarımın calistigini hissediyorum bu şekilde nasıl sikilasabilirimki tüm vucut calistiriyodu hani
Sevde_20 kizatasozu leslie sansone den bahsediyorum walk at home şirketinin sahibi adından da anlaşılacağı gibi evde yürüyüş hocası diyebilirim sporu bu şekilde yaptırıyor ve zamanla karnın baseninde eriyo sen özelikle basen karın çalma isteyebilirsin ama leslie ile tüm vücut çalışıyor korseyle deneyebilirsin ne kadar süre yaptın da erimedi gobegin basenin ya da diyetine yeteri özeni gosterdin mi bunlar da önemli 😇
kizatasozu Zamansiz_ e tm bende bunu yapıyorum zaten yaparken karnı içerikli çekmek gerekiyo acaba karnından bir Gr yağ eksildigini hissetmiyorum
Zamansiz_ kizatasozu ala ala bilemedim bana harika gelmisti evet nefes iceri dio zaten orda cekerek ilerliyorum