Sebepsiz yere gelen sıkılma hissi 🥹
Modum çok düşük
Yap bi kova su evi sil dip köşe
Yap bş kahve uzat bacaklarını
Demle bir demlik çay yanın al bir kitap
Bir kek çırp..
Şuan bunlardan birini yapmak isterdim 😁fikir olsun canım inşallah sıkıntın geçer 😊 @fikriyat
Bubenimoykumm valla ben bunu okuduktan sonra kek çırptım hemen 😅
Bubenimoykumm sanirsam hepimiz kafayi toplamadiginizda eve girisiyoruz 🙃
fikriyat şuan onu yaşıyorum içim daraldı resmen yemin ederim ki durduk yere bi daraldım 🥺
Bubenimoykumm aynen kızımda çok müsade ediyor ya 😂😂
- Düzenlendi
gizew bende suçsuz günahsız adama çattım kavga çıkardım şimdi deli gibi düşünüp duruyor acaba suçum ne ne yaptım diye 2 gündür peşimde dolanıyo ama sebebi yok ve sinirliyim modum düşük neden bilmiyorum valla günde 10 defa özür mesajı atıyo zavallım bilmiyoki reglm sinşrler tavan yaptı ama niye yaptı
ESMERBOMBA_ Sabah kocama mesaj attım kavga etmek için ama cevap vermedi hemen aradı 😂😂
Mesajla daha rahat kavga ediyorum ya çünkü konuşunca hep haksız çıkıyorum.Sebepsiz yere kavga ediyorum bazen
- Düzenlendi
gizew yrmin ederim etriğimiz kavganın sebebini bilmiyor valla bende bilmiyorum ve acaba suçum ney diye düşünüyo dünden beri evin içinde korka korka adım atıyo içtiğim su bardağını çekmeceye koydum onumu farkettin omu suçum diyo ahahahahah her ne yaptıysam özür dikerim sen haklısın diyo 🤣🤣🤣
ESMERBOMBA_ bende bugün durduk yere çattım kocaya 😂 uykusuzdum 😂 radarımdam geçti
ESMERBOMBA_ ay bütün kavgalarınız böyle sebepsiz olsun aşkım ❤️
melaykeeee ay amin inşallah canım aslında bu günlük bir olay değildi ona karşı gıcıktım 10 15 gündür regl oluncada patlafım kız bundan 1 ay önce bana yalvardı yakardı arabamı sattı ille ikisini de satalım modeli yükseltelim 2 arabamız olanaca 1 arabamız olsun ikimizde kullanırız dedi bende tamam dedim baş gelemeyince neyse modeli yüksek bi araba aldık geçende bi komşu var yaşlı adam onun arabadının arkasına park ettmiş eşim kendide biz ilçede oturuyoz ile annesini dr ye götürmüş babasının arabayla adamda hergün binmiyo arabaya ogünde bineceği tuttu kapıya dayandı yaşlı adam arqbanızı çek diye ay bi kötü oldum arabanın kontağını götürmüş eşşek kendiyle başka bi komşumuzun arabadıda yanında çekili ben utana utana o kadını aradım arabanı çek diye hayır sen evde duran arabanın anahtarını neden götürürsün sen beni millete aşşa düşürürsün ay arabayıda vermiyo bana o gün bu gün gıcıktım işte dünde patladım ama sebebi o değildi işte ne bilim bi an gıcığıma gitti
ESMERBOMBA_ bende bir kere arabayı sürtmüştüm o günden sonra vermiyor anahtarı 😂😂😂 normalde kaçırırım ama işte bebekle nereye gideyim.
Bence mantıklı aşkım 2 araba olacağına bir tane yüksek model olsun daha iyi. İki arabanın masrafı çok fazla. Bekarken benimde arabam vardı eşiminde evlenince iki tane oldu benimkini sattık eşiminkinide üst model aldık.
Zamansiz_ özellikle sinirli gergin olduğumda ahanda böyleyim 😁
melaykeeee Benimkide müsade etmiyor günlere yayarak yapıyorum mecburen. Bugün onu uyuttum salon canlarımı ve duvarları sildim. Dün kzımn odasının canlarını silmiştim. Birgünde yap bitir o öykü yok artık 😁
ESMERBOMBA_ regl misin canım. Kısa ve öz regl ymm kocam özür dilerim yaz gitsin kız 😁 küs kalmayın hayat bir an o da şuan 🥰
ESMERBOMBA_ ya kıyamam kız o kadar da değil yazık adama 😂😂😂
Bubenimoykumm taşınacağım için temizlik yapmıyorum üsten evi toplayıp siliyorum ksjsjdjkdjd
melaykeeee taşınma uzun iş 🥹
melaykeeee tamamda eşim görgüsüz gibi davranıyo sanki hiç araba sı olmamış gibi şöförlüğümde kötü değil gayet başarılıyom ne bilim yeni araba olunca değişik haller sergiledi