Selam kızlar dün kaynım kız arkadaşını getirmiş tanıştırmıs kayinvaldemle iki gün üst üste geldi kız havasından geçilmiyor kayinvaldemin çok iyi kız çok güzel falan bende dedim içimden gelsin gelsin kendi başını yakacak yakında dedim haberi yok 😅 herneyse beni çağırdı yukarı tanışmak için gittim aynı yaştayız galiba havasından geçilmiyor konuşmuyor kayinvaldemle pek iyi olmuşlar 2 günde ben dedim beni konuşmaya başlar bunlar dedikodumu diye her neyse biraz rahatladım gibi kıza diyor sen nerde oturuyon diye dedim aha artık hergun onlara gider diye gider o 🤣🤣 bide az önce ilk defa mesaj attı baban kahve içmeye gelcekmis sana diye tamam dedim kendi niye yazmıyor onun gelesi var çünkü muhatap olmuyorum kendisiyle gelince tavrimi koydum işte dedi yine gelin oturmaya gelcekmis dedi kayınbabam ilk defa gorcek gelsin ne zaman gelicek diye kaynimi arıyor kayinvalidem bugün nevresim bakcaz diyo geline beni kiskandirmaya çalışıyor bi kaç bişe daha alcam diyor bu arada biz evlenince herşeyi eşim aldı bize hiçbiri yardım etmedi bı iğneleri daha geçmedi bize bunlara çok meraklı oldular kıskançlık yok ha hemen linç etmeyin bilen bilir kayinvaldemin beni ne kadar sıktığı sevindim yani bı yandan 🤣