esrarengiz Merhabalr öncelikle covid gecirdim ve 1 aydır regli olamıyorum 28 gün gecikmem var suan regli günümde ne yapmam gerekiyor sogan kürü vb hepsini denedim adet sökücü kullanmalı mıyım? Basına gelen varsa yardımcı olabilir mi ??
Gencveates esrarengiz bende 6 aylik hamileyken covid gecirdim 17 temmizda dogum.yaptim daha dogru duzgun adet olmadim.2 kere oldum ama normal eskisi gibi olmadim covidle alakasi varmi yani
esrarengiz Esmer95 hayır test yaptım kac kere daha bugunde cıkmadı hıc bısey ve hamilelik belirtileride yok zaten😔
Annesi-bebesi Gencveates hayır doğum yaptığın ilk bir yıl hiç adet görmemen normal. Bende ilk 6 ay hiç görmedim daha sonra düzenli bir şekilde her ay oldum. Bende kovit oldum ama gecikme yaşamadım dHa çok uzadı adet süresi Bi türlü kanamam kesilmedi covidle ilgisi var mıdır bilemem ama
Gencveates Annesi-bebesi hm anladim sagol cnm ilk dogumda boyle olmadim cunku 40dan sonra her ay adet oluyordum
Pisssttiii esrarengiz ağrı kesici kullandınız mı? Bende yeni atlattım neredeyse 1 kutu ağrı kesici içtim dayanamayıp. Benşm 3 gğn gecikti mesela ama hiç gecikmem 2 3 günde erken gelirim ona rağmen. Hamşle olmadııiğıma eminim zaten dğn gece lekelenme başladı muhtemelen bugğn yarın tam gelicek. Ağrı kesiciler adeti geciktiriyo
Pisssttiii esrarengiz 1 ayı bilemiyorum ama benimde gecikti ağrı kesici geciktiriyo hormonları etkiliyo. Ben spiralden dolayı heo 4 5 gün önce olurdum. Bugün döngğmden 3 gğn geçti hala hafif leke gelşyo 2 3 güne ancak başlar diye düşünüyorum. Nerden baksanız benimde rahat bi 10 gün geçmiş oldu bu durumda