perimasali802_ Bugün farkettim afedersiniz kırmızı olmuş ve hafif te kaşınıyor neden böyle oldu ilk defa yaşadım bunu ne yapabilirim doktorluk bir durum mu acaba
aselinannesi9398 perimasali802_ aynısı bendede oldu kendiliğinden geçti bı sorun yaşamadım sanırım benimki doğumdan sonraki kilodan dolayı oldu diye tahmin ediyorum
nununundunyasi perimasali802_ her duş sonrası gerekirse kulak çubuğu ile etrafını ve biraz da içini kurula nemden ötürü minnak mantarlar yapıyor. Evde baticon varsa onu da sürebilirsin daima kuru ve steril tut 🙏🏻
perimasali802_ abasiyanik iki günde bir mutlaka banyo yapan biriyim 😕niye boyle olduğunu anlamadım ki
aselinannesi9398 perimasali802_ aynen olabilir kilo aldinmi kilo alınca ora et birbirine değdiği için havalarda ısınıyor ya tahriş oluyor ama zamanla geçiyor bı sorun olmuyor
perimasali802_ belladonna o zaman duş yapinca oluyor bu durum bazen kurutuyorum bazen aceleyle kalıyor vücut losyonu kullanıyorum bn
belladonna perimasali802_ Doğumdan sonra vücut daha da hassas oluyor. Kurulanman aceleye falan denk geliyorsa ondanda olmuş olabilir. Biraz daha dikkat edip takip et bakalım
perimasali802_ aselinannesi9398 benim çok fazla kilom yok sadece göbeğim var top gibi 🤣 ama galiba kuru olmadığı için olabilir bazen olmuyor
aselinannesi9398 perimasali802_ aynen zaten vücutta hiç temizlenmeyen yermiş göbek deliği bide kurulanmadigi için oluyor
perimasali802_ aselinannesi9398 ay yok bn temizliğiyorum duşta galiba kuru olmadığı için öyle oldu 😳🤔