Kızlar doğum yapalı 4.5 ay oldu. Geçen ay ria bakırlı sprial taktırdım. Dün de kontrole gittim. Hafif hafif lekelenmelerim vardı bazen oluyor bazen olmuyordu. Doktor muayene sırasında kanamanız var dedi az lekelenmem var filan dedim normal dedi. Ancak muayeneden sonra iyi bi kanama başladı. Dünden beri kaç ped doldırdu bilmiyorım. Acaba regl mi oldum anlamadım. Doğumdan sonra daha regl olmamıştım. Reglim bile bu kadar kanamalı olmazdı benim korktum.
Regl mi oldum?
sofyatomasatlas hiç spiral taktırmadım tecrübem yok ama burda ve happy kidste spiral taktıran çoğu kişinin adet kanamasının arttığını okumuştum yani vücut o yabancı cisme alışana kadar kanama miktarı artabiliyomuş
sofyatomasatlas belki Sprilin alışma sürecinde olan biseydir ben taktirdigimda zaten adet oluyordum adetimi başlarda fazlalastirdi ve duzensizdi yeni yeni düzene girmeye başladı
sofyatomasatlas
Spiral taktıranların çoğunda yoğun bir kanama oluyormuş sizin de öyle büyük ihtimalle
sofyatomasatlas bende ilk ria taktırdırdığımda kanamam çok olmuştu. ped dayanmıyordu artık 15 günden fazla kanamam sürdü. sonrasında düzene girdi