Bahtsizbedevi_ hahahahaha kesinlikle çıkar ben geçen ne buldummm halaaaa sinirleniyorum… eşimle biz tanışmadan çok önce bi kadın eşime yazıyor kadın evli… neyse eşim normalde hayatta konuşmaz çok iyi tanıyorum ama kadın elinden geleni yapmış konuşmak için eşime +18 fotolar atmış eşimde bunun fotolarını adıyla birlikte telefonuna kaydetmiş sonra telefondan silmiş her şeyini telefonuda bilgisayara yedeklemiş fotolar yok ama ismi duruyor dellendim sçtım ağzına anlat dedim bu orusbuyla ne geçti aranda neyse kem küm anlattı eşim eskiyi konuşmayı hiç sevmez bak bulurum bu fotoları atarım o kadının kocasına dedim neyse anlattı biraz tatmin olmadım sonraki gün yine açtım konuyu iyice anlattırdım kadın buna fotolar atmış ama Allahtan daha ileri gitmeden eşim bitirmiş sonra bilgisayar tv ye bağlı eşimle film izledik bende şeytan dürttü fotolara bakıyom baktım bi virüs dosta dosyaya girdikçe girdi ama eşim resmen ordaki fotolara baksana diye zorladı beni bilgisayardan silinmiş fotlar ama virüs dosya olarak mı artık bilmiyorum eşimin lise fotlarının içinde bi dosyaya girmiş baktım bi çıplak karı meymenetsiz hemen resmini çektim eşim sil desede bak dedim nasıl çıktı karşıma ama eşim şoook 😆😆 bazen bazı şeyleri üsberlememek gerekiyor kaç gün elim ayağım titredi 😓bide silmediğim için eşimle küstük 2 gün sonra barıştık
Benden çooook önce olmuş bi olay ama eşime birinin dokunmuş bakmış olması bile beni çileden çıkartıyor