1canbebisim Kendimi erkek gibi hissediyorum. Artık canım isteyince bi versene diyorum (aramızdaki muhabbet çok saçma biliyorum) diyor ki tamam gece yatakta vereceğim. İyi tamam diyorum. Gece oluyor yatağa giriyoruz yatıyoruz. Sohbet muhabbet sonra bakıyorum uyuyor. Sabah da diyor ki yorgundum. Beni kandırıyor. Doktora git diyorum boşanalım diyor. Boşanalım diyorum saçmalama diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Aldatma falan da yok keşke olsa da hemen boşasam. Galiba benim de kaderim bu. Önünde çıplak gezsem seksi giyinsem elbise tayt crop hiç fark etmiyor. Nasıl başarıyor bilmiyorum. İnsan azcık bile tahrik olmaz mı ya? 2 ayda bire talim gene.
TombulHatun 1canbebisim bir süre sen hiç teklif etme seksi giyinme yani biraz ev arkadaşı gibi takıl elini çek üzerinden, nasıl olsa sen geleceksin diye beklemesin, hayırdır desin bu kadın bana neden yaklaşmıyor, kaçan kovalanır misali
BlackMambaa_ 1canbebisim Bir süre sen yüz verme gecelik vs giyme umursama elbet kendisi sana teklif edecek işte sen de o zaman eşini süründür 😂
zeynepp1212 1canbebisim çocuğun varmı peki canim benim eşimde bı dönem öyleydi kendimi kadın gibi hisetmiyorum diyodum sürekli yüzüne vuruyodum ve bu durum onunda psikolojisini bozuyodu beli etmemeye calisiyodu ama farkediyodum ve hep pskolojikmen olduğunu söylüyordu şuan öyle asiri bı cinseligimiz yok bazen haftada bir bazen 2 kere olur qma bence eşin kafasında cinselliği bitirmiş gibi ve bu durum aşırı kötü yanı açık açık konis bu durumu yüzüne vur rabbim en kısa sürede düzeltir inslalah çok kotu bı durum bı dönem yaşadığım için anlıyorum
1canbebisim Doğumdan sonra sadece az bi şişlik kaldı gerçekten inanamıyorum ya. Bir insan bu kadar libidosuz olur mu? Kendimi ona tecavüz ediyor gibi hissediyorum ilişki sırasında.
1canbebisim perimasali802_ sözün bittiği yer gülüyorum ağlanacak halime frikik verme vs her şeyi denedim cilve naz dans ama umut yok
ikonikadin TombulHatun ay yok aynı durumlar bende de var dogumdan sonra çok değişti 1 sende toplasan 5 defa sevismisizdir ben uzak durdum kaçan kovalasin diye 2 ay oldu bacanak gibiyiz
1canbebisim gizew ekiyor beni sürekli yok diyince tartışıyoruz O yüzden erteliyor sonra da unutmuş numarası yapıyor
TombulHatun gizew öyleymiş baksana ben hep kendim gibi düşünerek yorm yaptm ama ne desem bilemedim şimdi,
perimasali802_ 1canbebisim ay valla yanlış anlama beni gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum arkadaşlar söylemiş Bir müddet onu dene inşallah düzelir
dilhun 1canbebisim geceliğini giy hatta yeni bi gecelik al onu giy ama kendin için hiç cinsel olarak bi tepki verme giy gir yat giy gir yat hiç umursama kendin için süslen evde dahi öyle gez ben artik kendim için yapiyorum de sallama onu ilk defa gelecek olursada naz yap sen isteme
1canbebisim BlackMambaa_ yok cidden etmiyor çok çok sıkışırsa aşırı canı çekerse yapar hatta bazen kendi kendine boşalıyor
1canbebisim zeynepp1212 eşim hiç ilişki yaşamamış bekarken hep kendi kendine yapmış 27 sene o yüzden bana ihtiyacı yok gibi alışmış
1canbebisim zeynepp1212 çocuğum var çok sıkışırsa boşan diyor boianakım diyince saçmalama diyor doktora gitmek de istemiyor
ikonikadin zeynepp1212 ben neler denedim neler söyledim her gün yarı ciplak dantelli seyler ile resimler attım yok akşam görüşelim diyor gecistirmek için eve geldigi gibi koltuğa yatıp uyuyordu halada öyle banada öyle diyor psikolojim bozuldu testesteron salgilayamiyorum çok kilom var ondan falan diyor ama zayiflamiyorda bende bosanalim dedim bana illaki sevismiyorum seninle diye bendenmi ayrilcaksin diyor
girlmomm 1canbebisim benimkide öyle canım çoğu erkekde var heralde bu sefer bende bıraktım yanaşmayı 5 ay oldu 😏
ESMERBOMBA_ 1canbebisim bi sn bi gülecem kız bende yaparım biliyonmu tenhada yakalayınca arkadan bi dayarım gelip geçerken bi el atarım böyle bazen bakarken ona sanki bıyığım varda böyle bıyıklarımı kıvıror gibi yaparım bazen tuttummu yatağa atarım eşim bana der erkek olsa tırcı olacak mübarek bu işin şakası tabi en isteksiz zamanlarında da başka şekilde azdırmaya çalışırım eskiye göre libido yüksek eşimde yinede yorgun isteksiz zamanlarında azdırmayı başara bilirm bikere bayağı bi yorgun geldi eve küçük uyumuştu büyük okulda buda uzanmış tv izliyor gittim oturdum üstüne valla bişe yok çok yorgunum dedi öylemi dedim açtım kemerini yavaşça aldım çavuşu elime ateşli bi şekilde tükürdüm tam ucuna elimle iki okaşadım o bişe yok yorgunum diyen ölü adamın afedersin çükünü kaldırdım sandıki oral yapacak heycandan nefes alamıyor kaldırdıktan sonra bırakıp kaçtım dldkdkd sonra o götümde dolandı ama iyidir haftada 3 4 yaparız .
1canbebisim ESMERBOMBA_ evet ben de deniyorum yapmayı ama yaptırtmıyor inatçı açtırmıyor hep benim zorumla olması da yıpratıcı kendimi kötü hissediyorum
sessizol 1canbebisim dini inancınız ne boyutta bilmiyorum ama her gün 7 kere hatta aklınıza geldiği her an ettehiyatü duasını okuyunuz eşler arasında sıcaklığı bağlılığı arttırıyor ama gercekten ihmal etme inanarak oku gör bak o zaman