Kizlar bana telegramdan biri yazdı trenyoldan urunlerimizi beğenin size ürün başı 150 TL verelim diye tm dedim link attı linke tikladjm trendyolda bir TV çıktı beğendim ekran resmi attım herhangibir kart numarası fln atmadım dolandicimi ve şuan profil resmini kaldirdmis hesabı silmiş bundan birşey olurmu
Korkuyorum
kizatasozu bilgim yok canım ama geçen biri burada yazmıştı telegramda numara gözükmüyor diye bilgilerini de vermemişsin inşallah bir şey olmaz
dnz23 ya bilmiyorum linke tikladjm bişey olurmu o dan acaba
kizatasozu trendyol uygulaması mı açıldı linke tıklayınca
dnz23 evet
kizatasozu uygulama açıldıysa bence sorun olmaz canım
kizatasozu başka bir siteye falan yönlendirmemiş sonuçta
dnz23 telefonuma girer bilgilerimi ele geçirirler diye korkuyorum
- Düzenlendi
dnz23 evetde neden istediği olduktan sonra hemen profili kaldirdi
kizatasozu inşallah öyle bir şey olmaz telefoncu falan var mı acaba aramızda bilirler belki
kizatasozu evet ilginç olan o
kizatasozu senin takipçin fazla mı acaba ondan mı attılar bunu
dnz23 ne dicemki
dnz23 yok yeni açtım takipçi için acmadimki
kizatasozu öyle kafalarına göre bir linkle telefona erişebiliyorlar mı diye sorarsın diye düşündüm
kizatasozu anladım fenomenlere falan link atıyorlar ya ondan sordum
dnz23 ya en son instegramda biri sizi şikayet etmiş şu linke tıklayın görün ne demisler senin için diye yazdı biri linke tikladjm hesabimi caldilar
dnz23 hesabı çalsa bişey olmazda telefonumu ele gecirmezler inslah
kizatasozu evet ona maalesef arkadaşım da inandı ve bastı paylaşımını şikayet etmişler tıkla hesabını kurtar diye Mersin’de miydi bir yerden açıldı hesabı çaldılar
kizatasozu inşallah kötü düşünme engelleme varsa engelle ama mesajları silme nolur nolmaz dursun mesajlar