Prenseess_98 Kızlar acil yardım bebeğim çok hasta burda salgın vardı kanında enfeksiyon falan çıktı sonra kullandık 3 gündür ishal şimdide kusmaya başladı 5 6 kere kustu hiç bir şey yemiyor doktora da götürduk serum verdiler ne yapmalıyım fikir verin bana
buzdankalpler Prenseess_98 bahsettiğin salgın burada da var geçen ay bende komşumun küçük çocuğunda başka bir tanıdığımda vs… mide bulantısı ve ishal için püre hazırlamanı tavsiye ederim patates püresi. Mideyi rahatlatacak şeyler yedirmeye çalış yoksa bebeğinin midesinde kalmaz çıkarır halsizleşir iyice
soulless Prenseess_98 benim kızımda çok hasta iki kere kustu kötü öksürüyor daha öncede oldu böyle napsak geçmedi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım yarın götüreceğim muhtemelen yine serum antibiyotik verir ishal için hap vermişti suda eritip veriyodm çok geçmiş olsun
gizew Prenseess_98 Antibiyotik ishal yapar canım yanında probiyotik damla kullanmalısın mutlaka.Çok geçmiş olsun
Susunbebekuyuyo Prenseess_98 antibiyotik kullanıyorsanız ishal yapar probiyotikte kullanabilirsiniz antibiyorikler genelde 3.günden sonra işe yaramaya başlar.
Zamansiz_ Prenseess_98 yemez malesef zorlama sen verdikce kac yasinda gecen hafta oglum maf oldu su dahi icmiyordu patates hasladim hemen kendine geldi
Busray Prenseess_98 benim kızımda öyleydi 5 gün çektik bizde genoral diye bi ilaç önerdi ishalden sonra azar azar içir diye