karsugunes aaa öyle deme canimm nazar değer 😂
kıllı mı? kılsız mı?
Ağda yapanlar
1.si sürekli yaptıkça acısı azaliyormu
- Uzamasını beklerken rahatsız olmuyor musunuz
- Düzenlendi
abasiyanik benim eşim hiç sevmez yani genital bölgeyi boşver el ayak yüz bunlardan bile tiksiniyor kendisi kıllı halbuki 😂😂 ama çevremden biri şey demişti eşim kıllarımi almamı istemiyor 🤮 şok olmuştum ben kadın olarak rahatsız olurum eşimde göğüs bölgesi sorun değil ama malum yerinde ben kıl olsun istemem sevmiyorum 😂😂
Arennn malum yerde bende seviyorum 😂 tahriş ediyor sürtünmede.
abasiyanik bu nereden aklına geldi ya djdjkdsllsshhsjdllsk yorumları okudukça şoğğğ oldum 😂😂😂
karsugunes inşaatçılarda nasıl fantezi oluyor anlatsana biraz 😂😂😂
karsugunes benim kocamda o sektörde de zjjxjxjdksksk
ladymomm aşkım şimdi bunlar hep evde değil bilmiyoruz
- Düzenlendi
ladymomm beklemiyordum. seven varmış ama 😂😂😂🤣
karsugunes Nerdeyse bir aydan fazla uzak durmak zorunda kalıyorlar 😞 düşünki nasıl bir ihtiyaç 😪😪 nasıl bir istek 🤤🤤 nasıl bir özlem 😢 ve kısıtlı bir zaman içerisinde 😕 artık bütün motivasyonunu gücünü enerjisini buna harcar gerisini siz düşünün 😏🔥🌋🔥🌋🌋🌋🌋🌋💃💃🔥🌋💥💅💅
abasiyanik bize pirinç tanesinden uzun olmasın diye öğrettiler hojaaam 🤣🤣🤣
karsugunes uzaklıktan dolayı evet özlem yakar kavurur 🫠🫠😂 gidene de kalana da zor olur ama benim kocam 7/24 yanımda dursa da aynısı ajjdkdls sanki 1 yıllık hasret 😂😂😂
abasiyanik ay hiç öyle bi konu geçmedi aramızda sjsjdjjd ama en güzeli tertemiz bal dök yala olacak sjsjdjdjdk bebek poposu gibi
melaykeeee detay verme detay adjdfjzhdndmsk gece gece bir ikimiz kalmışız 😂😂😂
ladymomm git yat diyorum yatmıyorsun napim djdjjdjd 😂
melaykeeee ayy napim uzun zamandır girmiyordum 😂😂😂 şimdi de kimse yok millet nerde yaa ramazanda akıyordu buralar nznxjxjksk
ladymomm
Gel ayran içek djdjjd
melaykeeee gece gece napcan ayranı sjxjjdjshsjsks
melaykeeee kocan mı bu ahahha mzjxkdls enişteeeeeeeğğğğğ 😂😂😂