• +18
  • Hadi linçleyin beniiii

SinirliBaykus e yuhhh bunu yazdiysan buraya aklından geçmiştir demekki her ne olursa olsun kötüde olsa iyide olsa benden iyisine ozenmem o bilgileri alır eşimle paylaşırım sadece asla öyle bişey aklıma gelmedi kız neler düşünüyonuz 🤯🤮

SinirliBaykus öyle diyince özenmiş yada keşke şunun kocası benim olsaydı diye dusunmuyolardir eminim. imrenme diyebiliriz ona belki oda çok normal. bende olmayan ama almak istediğim bi çantayı başkasında görünce insan imrenir yada çok güzel bi ev gördün imrenirsin ozenmek başka bişey.

Hahahha valla ben tarihe baktığım için😅😂😂yazan kişi, neyin kafasını yaşıyordu acaba, 🤔

zeytep bir şeyler anlatmak istemiş ama sanki sonlara doğru üslubu da bozmuş yanlış kelimeler kullanmış gibi geldi bana biraz snjxkclxdl 😂😂😂 hani başkasının kocasını istemek gibi değil de benim kocam da böyle olsaydı diyenler olmuyor mudur diyebilirdi 😂😂

SinirliBaykus onun kocası bende olsa demezler benim kocamda keşke böyle olsa diyebilirler bu nasıl bir düşünce ya mide bulandirici

ladymomm başkasının kocası dediği için sıkıntı var zaten😅😂şayet ilişkim iyi değilse eşimle bir çözüm bulmaya çalışırım ama başkasını da hayal etmem yani😅tüm hayallerimidi, gerçeği de kocama saklarım😂