Bazı insanların hoşuna gidiyor bence asagilanmak kotu söz duymak. Amaç burda tam da bu
Hadi linçleyin beniiii
Elisam2022 ,bence kimse aşağılanmak istemez canım ya sonuçta cinsellikte bile illa ki bikusur vardır buraya yazarkta farkina varıyorlar
SinirliBaykus e yuhhh bunu yazdiysan buraya aklından geçmiştir demekki her ne olursa olsun kötüde olsa iyide olsa benden iyisine ozenmem o bilgileri alır eşimle paylaşırım sadece asla öyle bişey aklıma gelmedi kız neler düşünüyonuz 🤯🤮
SinirliBaykus öyle diyince özenmiş yada keşke şunun kocası benim olsaydı diye dusunmuyolardir eminim. imrenme diyebiliriz ona belki oda çok normal. bende olmayan ama almak istediğim bi çantayı başkasında görünce insan imrenir yada çok güzel bi ev gördün imrenirsin ozenmek başka bişey.
Elisam2022 kız Allah seni yeni post sandım nasıl sinirlendim kullanıcılara baktım hiç biri tanıdık deil sonra tarihe baktım 😳ben şok
kizatasozu 🤣🤣bnde baya baya yazdım baktim eski post dedim kesin
Elisam2022 aha bunun işi sildim 🤣🤣🤣
kizatasozu ben artık direkt tarihe bakıyorum
enerciiiii al bendende o kadar bende bakoyorum tarihe
enerciiiii bosluguma geldi hshsjs
abasiyanik hortlatmayın eski postları ya 🤣🤣 tarihe bakmadan dedim noluyoo djkfkfldl
kizatasozu az kalsın 4 sene öncesinin kavgasını ediyorduk znjckfkdl
perimasali802_ O zaman kendi oyle düşünüyor bilemedim ki
ladymomm ay evet ya hortlatiyonuz madem güzel şeyler hortlatinnkiz bu ne
Hahahha valla ben tarihe baktığım için😅😂😂yazan kişi, neyin kafasını yaşıyordu acaba, 🤔
kizatasozu acil yeni postlar açmamız gerek nekfkfld yoksa bunlar rahat durmayacak 😂 @abasiyanik @Elisam2022
ladymomm Açtım post gwhd
- Düzenlendi
SinirliBaykus onun kocası bende olsa demezler benim kocamda keşke böyle olsa diyebilirler bu nasıl bir düşünce ya mide bulandirici