Merhaba Çiçeklerim Bayağı Bır vakiten sonra eşim Arkadaşları İle Cıktı İçki.içeçeklermiş daha bıraz evel yazdı Uyuma Birazdan Gelicem diye…2 Hafta dan Beri Küstük bir birimize.. .. NasıL Karşilasam Lohusa donemım de biti Anladığınız gıbı bayağ Bir Vakıt İlişki
yaşayamadık…AkLını Başından Almak İstiyorum Neler ..AkıL Verin NasıL Karşilasam Ne Yapsam 😀😀😀

OzlOzc1321 sexsi bir gecelik güzel bir koku çok hafif bir makyaj yapıp kapıda karşılayın direk 🤭

OzlOzc1321 benim eşimde arkadaşlarıyla buluştu içmek için bu akşam o gelmeden güzelce parfümlendim geceliğimi giydim kapıda direk karşıladım ayakta başladı yatakta bitti valla bu fırsatı kaçırma içtikten sonra daha bi zevkli oluyor 😂

piyangobileti yani benim eşim haftada 1 yada 2 haftada bir içer genellikle beraber içeriz zaten ve asla sarhoş gelmez mümkün değil 6 senedir beraberiz kendini bilemiycek gibi içki içmez onun için bizde öyle bir sıkıntı yok😃 kendini bilemiycek modda içki içmek zaten kendine eziyet bence

OzlOzc1321 kapıdan girer girmez yapış dudaklarına 😂 zaten alkollü kafası mayhoş olur 😂😂 en ateşlisi böyle olur.