sizene perimasali802_ aman hiç sorma bebeğim ya yapıyorum sabaha yine aynı bide çocuk da tutmuyor beni sıyırdım iyiceeeeeeeeee😲😲🌸
ladymomm gizew hemmoşum da hemmoşum 🥹🥹 dilerim her şey senin için daha güzel olur 🤲🌹 hayallerine ve niyet ettiklerine en güzel şekilde hayırlısıyla en önemlisi de kolaylıkla ulaşmayı nasip etsin Rabbim 🥰🌹
zeytep kizatasozu geldim canım🌹ya post hazırlamaya diye yeltendim fırsat bulamadım 😅 kuzenimin düğünü için alışverişe gittik, birde eşimle dün bankaya falan gittik, kredi işlemlerimiz vardı, şükür halloldu
zeytep perimasali802_ geldim canım🌹abiye almaya vs gittik, bankada işlerimiz vardı, akşama kayınvalidemlerin yemeğe çağırdım derken..ben pert😅
perimasali802_ zeytep sağlık olsun canim yokluğun baya baya gözüküyordu gelmeseydin kesin olan açarlar di kayıp aranıyor diye
zeytep perimasali802_ hahah😅🤣🤣sağol canım🌹valla iki gün girmedim ama baya arkadaş sormuş mutlu oldum🌹sende yazmışsın♥️
zeytep kizatasozu bir de peş peşe sjsjs mayıs da benim kuzenimin, haziranda eşimin memleketinde sonra ekim ve kasımda var, biri yni eşimin memleketinde, diğeri adanada😅🤣