Moonlight_ kleopatranizzz diyet yapanlar cogunlukta askim 😂 hadi sen bi ilke imza at ve sen ac öyle bir pos😂
kleopatranizzz Moonlight_ ahhaha gelen olmaz ki herkes kilo verme derdinde jfjffj kendi kendime takılırım 🤣🤣
enerciiiii ekmeği kizartmadim korkmayın sjsjssj yumurta ve maydanozu çırpıp batırdım sonra tost makinesine bastım maydanoz fazla olmuş ilk yapmışımdı bilmiyordum sjsjsjsj
enerciiiii Moonlight_ afiyet olsun şekerim timurdan sonra şekerim lafını sevdim artık hep dicem sjsjsjsjs keşke yulaf tost yapsaydım ya hiç içime sinmedi bu 🤢 güzel olur sanmıştım neysek kızım yedi sjsjsjsjsjsj
Moonlight_ enerciiiii aahaha ay bende cok seviyorum o öyle diyince 😂 Ah iyi bari kizina yarasin insallahhh 😍
ladymomm perimasali802_ pazartesi gününe kadar tartılma daha 😂😂 sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına tartıl o gün sonra paylaş bizimle. Bende çok az kaldığı için heyecanlıyım bayağı 2 gün var 🙈🙈🙈
newmommy_ ladymomm evet vallahi cok kullanisli cok seviyorum bu takimi😍 evet guzelim online kamp. Baya etkisini gorenler var biraz zor ala dayaniyorum cok sukur sonuc beni heyecanlandiriyor🥰❤️
Moonlight_ kleopatranizzz beni degil yemek ye askimmm bak temmuzda sana paylasicam hep diyette olanlar gelmesin sonra linc loading olmasin😜🤣🤣🤣
newmommy_ ladymomm evet hepimiz sahaneyizz sayenizde motivasyonum tavan🥳🥳 @perimasali802_ @enerciiiii 🥰🥰🥰