ladymomm perimasali802_ vallahi anlarsın diye yazıyordum kızı bilmeyen kalmadı sonuçta ajsjdjfnkdkdlk
ladymomm Zamansiz_ olsun sayenizde kola başlamış oldum iyi oldu nasıl sonuç verecek bakalım 1 hafta daha yapacağım fark görürsem müthiş olur bilerek dambıl kullanıyorum bazı hareketler de dehşet çalıştırıyor
ladymomm Moonlight_ hangisine alerjin var aşkım 😍 elmayı çok severim diyip duruyorsun ya ondan sordum 😂😂
Moonlight_ ladymomm elmayi cok seviyorum evet önceden cok yiyordum ama bu 1 senedir yiyemiyorum alerjidenn dolayi ceviz findik falanda yedigimde bogazim kasiniyor sisiyor. Bugün alerji testine gidicem bakalim neler eklenmis normalinde polen alerjim var 😐
Moonlight_ ladymomm nasil düsüncesiz insanlar var iste hayir kayinbabasi calisiyor sanmis ama yinede o evde kimse yokken onun isi ne
ladymomm @enerciiiii @kizatasozu @Zamansiz_ @newmommy_ @perimasali802_ @Moonlight_ @zeytep @Cicikiz @askola Kızlar tartıldımmmmmmm 🥳🥳🎉 Başlangıç: 64,30 kilo Bugün: 62,95 kg Regl olmama rağmen -1,35 gitmiş görünüyor hadi alayım bir tebrik 💃💃
Moonlight_ ladymomm masallaaaaz bende tartindim simdi 55,2 sizin kadar sey yapmadim arada kacamaklarim oldu 54,5 olmusum 🤣 Ama bu hafta full takilcam size bakalim ne olacak 🤭 ama spor yapamamak benim motivasyonumu düsürüyor birazcikkk😔
Cicikiz ladymomm bence daha fazla gitmiştir canım regl ödemi vardır ona rağmen çok iyi ben cıksam reglyken üç kilo fazla çıkıyor tartıda
enerciiiii ladymomm tebrik ederim canım bütün hafta çok güzel ilerledin başardın devamının geleceğine de hiç şüphemiz yok baya istikrarlısın çünkü ayrıca eminim daha fazla gitmiştir adet dönemi olduğu için ofem toplamış olabilirsin
ladymomm Moonlight_ ayy o da çok zor aşkım yaaaa geçmiş olsun vallahi benimde kardeşimin bayat ürünlere alerjisi var yanlışlıkla bayat bir kuruyemiş yese varya göz kapaklarına kadar her yeri şişip kızarıyor kaşınıyor mahvoluyor çocuk
ladymomm Moonlight_ hayır yani bari girdin duşta olduğunu biliyorsundur illaki insan kapısını tıklatır kızım ben bir şey bakmak için geldim haberin olsun diye. Birde duşta olduğunu bildiği halde neden ortalıkta dolanmış ayıp etmiş
ladymomm Moonlight_ aşkım vallahi senin kilonda olsam oturur yer içerim bahHhsjdls resmen aramızda 10 kilo var şaka gibi 😂😂😂
ladymomm Cicikiz dün olmuştum bugün ikinci günüm ve genelde şişliğim va ikinci gün daha çok oluyor gibi vücuduma bakınca bir fark göremiyorum ama etkiliyordur kesin ben 1 kilo altını görmek istiyordum zaten maksimum gitse gitse 2 giderdi 🥹🥹 haftaya düşmez böyle devam eder umarım bu arada sağol aşkım mesajlarınız çok kıymetli 🌺🥰🙈
ladymomm enerciiiii yaaa sağol çiçeğimmmm 😍🥹🥹🌺 Fazla gitmese bile sonuç beni tatmin etti 🙈 ben son kilolarımı vermeye çalıştığım için fazla fazla gitmiyor zaten ama her hafta şöyle 1 kg gitse kabulüm 🥲🥲