Zamansiz_ Moonlight_ anam alerji testi ay boyle kutu gibi bi yere koyuyorlar kulagina bsy surup 🥲 ondanda yaptircan mi
zeytep Moonlight_ ayy moonimm çok geçmiş olsun, inşallah listeye yeniler eklenmez, eklense bile içinde sevdiğin şeyler olmaz 🌹 benide yaptırmıştım yıllar önce, deli gibi kaşındırıyor😅
Moonlight_ Zamansiz_ yok kan aldilar sonra böyle yag damlattilar kücük jilet gibi biseyle batirdilar kana gitsin diye
Moonlight_ perimasali802_ llkbaharda acan herseye cikti findik fistik cevizde cikti biraz daha net sonuc icin kan tahlilinin sonucunu beklicez😐
Moonlight_ zeytep ilkbaharda acan herseye cikti zaten polen alerjim var simdide kuruyemislerdede cikti biraz ama kan sonucunu bekliyoruz ama var yani belli yiyemiyorum cünkü😐
zeytep Moonlight_ ya senle zaten ara ara konuştuğumuzdan dolayı biliyorum ama işte senin içinde zor oluyor bu alerjik durum 🥺doktora nelere yönelebileceğini sor canım mutlaka mesela kuru yemişe var ama kurutulmuş meyve kendin yapsan veya onun yerine ne olabilir gibisinden… Gerçi kendinde kurutan belki kurutulmuş meyve tozu vs etkiler ama bilemiyorum ki..
Moonlight_ perimasali802_ malesef zaten ilkbaharda disariya cikinca maf oluyorum ama cocuklardan mecbur cikiyorum😬
Moonlight_ zeytep evet askim aynen sorcam kan tahlilim cikinca doktoruma gitcem konusmaya oda önerir herhalde biseyler varsa yoksada yapacak bisey yok 😔😔